В ефира на Нова тв се разрази зверски скандал

В ефира на Нова тв се разрази зверски скандал
5 (100%) 1 vote

Соня Колтуклиева и Нора Стоичкова разтърсиха ефира на Нова тв

Зверски скандал се разрази в ефира на Нова тв тази сутрин.

Главните действащи лица в скандала в ефира на Нова тв бяха журналистките и пиарки Нора Стоичкова и Соня Колтуклиева.
В ябълката на раздора се превърна инициативата, която бе предприета от председателя на ГЕРБ – Бойко Борисов. Припомняме, че Борисов взе решение да прекрати временно предизборната си кампания и да насочи кандидат-депутатите в помощ на хората в районите, които бяха застигнати от наводнение.

Соня Колтуклиева и Нора Стоичкова разтърсиха ефира на Нова тв

Соня Колтуклиева и Нора Стоичкова разтърсиха ефира на Нова тв

В спора обаче двете журналистки и пиарки бързо изпуснаха нервите си и повишиха тона и кавгата в ефира на Нова тв бързо прерасна в лични нападки и обвинения за това коя откъде е получавала финансиране.
Двете говореха една върху друга в продължение на около пет минути и този факт сериозно затрудни зрителите на Нова тв, които трудно можеха да разберат коя какво казва.
Нора Стоичкова и Соня Колтуклиева взаимно си сипеха обвинения в платена подкрепа, съответно за ББЦ и ГЕРБ.
Соня Колтуклиева подчерта категорично, че от ГЕРБ не й плащат и обръщайки се към колежката си Нора Стоичкова заяви, че ги харесва безплатно.
Тя уточни, че финансовите й средства идват от лични бизнес инициативи, както и от спонсори.

В същото време Нора Стоичкова бе обвинена, че е получавала финансови средства от „Риск инженеринг“ на Богомил Манчев, а целта била да подкрепи проекта АЕЦ „Белене“, на който споменатата фирма е консултант.
На свой ред пък Нора Стоичкова се защити, заявявайки, че от 2009 година насам не работи за Богомил Манчев.
Припомняме, че към днешна дата Нора Стоичкова е кандидат за народен представител от листите на партията на Николай Бареков – „България без цензура”.
Нора Стоичкова допълни, че последното й занимание е било вTV7.
В заключение Соня Колтуклиева също посочи, че работи за себе си, откакто преди няколко години е напуснала Българската национална телевизия, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара to “В ефира на Нова тв се разрази зверски скандал”

 1. Васко

  сеп. 09. 2014

  Скандално, е че Колтуклиева е обслужвала почти всички политически партии и сега се явява като яростен привърженик на ГЕРБ.

 2. Който и както и да го защитава, това което прави Борисов е долно и нечовешко!

 3. инфо

  сеп. 09. 2014

  Соня Колтуклиева, известен ПР и журналист, списва сайта http://www.bulgaria-news.bg/. Всяка статия в него е в защита на ГЕРБ. Соня дори списва от името на Бойко Борисов неговия собствен профил във Фейсбук и Туитър. Тя отговаря за имиджа му в социалните мрежи. Защитава го яростно и в собствения си профил във Фейсбук. Тази информация се допълва и от друга : Бойко мъж за две жени. Напоследък често в публичното пространство се говори, че жена поддържа страницата на Бойко Борисов във Facebook разкрива публикация в сайта http://nauho.bg. Предвид подчертания интерес на бившия премиер към засуканите репортерки, подозирахме, че това е по-млада дама. Оказва се обаче, че достойнството на Борисов всъщност се лъска от злополучната звезда от Big Brother Соня Колтуклиева. Нека обаче да видим какво се крие зад тази вярна привързаност към ГЕРБ. Собственик на домейна на този сайт е…. Моника Станишева и нейната фирма „Актив груп“. Лицето за контакт е служителката в „Актив груп“ Елица Маринова. Фирмата „България нюз ООД“ според регистъра на домейни е регистрирана на адреса на „Актив груп“ ул. Гурко 27.

 4. Ех, Сонче, Сонче, а би требвало да те е срам да защитаваш сега Борисов, при условие че имаше време, когато говореше срещу него. Ама явно тогава не си обслужвала него.

 5. Особено грозна сцена беше това, но честно казано от личност, която е отявлен почитател на Бойко Борисов не очаквам много като капацитет!

 6. кора

  сеп. 10. 2014

  платени коменататорки и двете . то от такива, няма вече обективна журналистика. аре,да се скрият и двете.Виновен е и екипа , който ги кани , много добре ги знаят що за стока са,

Добавете коментар