Виктор Николаев е закъсал сериозно след като остана без спестявания

Виктор Николаев е сериозно закъсал за пари. Водещият е загубил всичките си спестявания заради фалита на КТБ, където си държал парите. Екранният партньор на Ани Цолова имал спестени през годините около 20 хиляди лева, които сложил на влог в злополучната банка на Цветан Василев.

[caption id="attachment_421792" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев остана без спестявания Виктор Николаев остана без спестявания[/caption]

След случилото се с финансовата институция Виктор Николаев няма никакъв достъп до парите си, признал самият той пред колегите си от Нова ТВ. За да се справи със ситуацията, водещият бил принуден да иска пари от приятелите си, за да поддържа стандарта на живот, на който той и семейството му са свикнали.

Виктор Николаев дори завел жена си Людмила на традиционната за фамилията почивка в Гърция. За която отново искал заем от приятели. "Той просто отказва да приеме, че трябва да започне да се ограничава", коментират в кулоарите на медията. Нещо повече, Виктор Николаев съвсем затънал в дългове, тъй като започнал да взема пари от колегите си, за да възстановява борчовете към приятелите си, научиха от vsekiden.com.

Липсата на пари се отразявала и на семейните отношения на водещия, въпреки прекараната романтична ваканция в южната ни съседка. Виктор Николаев и жена му се карали все по-чести и то за незначителни поводи.