Невероятно: Чудо се случва с Шумахер преди Коледа!

0

Чудото с Шумахер може да се случи точно преди Коледа!

Михаел Шумахер може да си и в родния си дом преди Коледа. Световният ас падна жестоко в края на миналата година, докато караше ски. Седемкратният световен шампион пострада в курорта Марибел. След жестокото падане автомобилният състезател получи страшна черепно-мозъчна травма и беше хоспитализиран в местна клиника с опасност за живота. Лекарите дори не даваха голям шанс, че Михаел Шумахер ще се оправи и възстанови.

Но след като претърпя хирургическа интервенция, докторите вкараха Шумахер в принудителна кома. След половин година, Михаел Шумахер успя да излезе от принудителната кома

Шумахер
Истинско чудо – Шумахер може да си бъде вкъщи за Коледа!

Лекарите дават положителни отзиви и заявяват, че световния шампион ще се оправи напълно. След като беше събуден от принудителната кома, Михаел Шумахер бе вкаран за рехабилитация и възстановяване в специализирана клиника в Лозана. Все още Шумахер не може да се оправя сам, той се нуждае почти от непрекъснати грижи. Специалистите не се ангажират за време кога точно Шумахер ще съумее да възстанови двигателните си функции.

Той все още не е възстановил способността си да разговаря, както и има проблеми с паметта. Кога точно във времето състезателят ще се оправи напълно, лекарите не дават точен и категоричен отговор. Те обаче обещават до края на годината, преди коледните празници автомобилният медалист да си бъде у дома и да бъде оставен само на грижите на домашните си.

Положителното е, че легендата Шумахер не може да говори, но реагира на гласове и най-вече на този на благоверната си Корина. Шумахер е започнал да показва признаци на връщане на паметта си от началото на месец май. Дали обаче Михаел Шумахер ще възстанови всичките си или в голяма степен физически и психически възможности, лекарите не се ангажират.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.