Скандал в Лондон: Кирливи ризи на кралското семейство лъсват на показ!

0

Кралицата е в шок от бъдещия филм за принц Хари, който ще извади наяве много кирливи ризи!

Шокиращ филм ще разказва за купонджийския нрав и за пиянските изцепки на по-малкия наследник на кралица Елизабет II принц Хари. Гуляите на принц Хари ще видят бял свят на синия екран. Вестта накара да настръхнат не само в двореца и поданиците на Острова, но и обикновените англичани, както и извън пределите на страната.

Червенокосият палавник принц Хари е известен във Великобритания със своите лудории, непокорния си нрав и тайните, които той е вършил. На 15-ти септември, когато кралския наследник ще стане на 30 години, ще бъде завъртяна лентата на първата първа част от биографичния филм за принца. Кралицата е в шок, целия дворец също се тресе от ужас заради разбулване на тайните на непокорния кралски наследник.

принц Хари
Скандалният филм за принц Хари не е удобен за авторитета на кралското семейство

По-малкият брат на принц Уилям от няколко месеца няма сериозна приятелка до себе си. По тази причина той обикаля непрекъснато пъбовете и нощните клубове.

Както е известно принц Хари има славата на див купонджия, а тайните му не са една.

Една от страстите на разточителния принц е мексикански клуб в центъра на Лондон, който той посещавал три пъти седмично. В него се организират най-лудите и разгулни нощи, като една бутилка с текила струва пет хиляди паунда, а шампанското върви за двадесет и осем хиляди британски лири. Младият принц бил така влюбен в заведението, че миналата седмица той го е посетил три пъти, като барът е отворен само четири пъти в седмицата, доверяват близки до кралските среди.

Тези и още милион пикантни подробности обещават създателите на филма. Шокиращите подробности за гуляите и разгулите на принц Хари ще ужасят много хора от обкръжението на принца. Неговата баба отсега е в стрес за това, което е вършил нейния внук и е на път да стане достояние на света.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.