Азис бесен: Евгени Минчев го смля!

Устатият Евгени Минчев направи Азис на пух и прах
0

Азис бесен от определенията на Евгени Минчев за него!

Евгени Минчев е нарочил отново Краля на поп фолка Азис. Паркетният лъв здраво се е заял с костинбродския славей. Продуцента на звездите и пиар агента в една от своите рубрики кастри жестоко облеклото на Василка, като го сравнява с един от бившите му интимни партньори – Ники Китаеца. Светският лъв твърди, че двамата с Ники до толкова са се уеднаквили, че вече не може да се говори за разлика помежду им. За Евгени Минчев това е един човек с два образа, които обаче се доближават дотолкова, все едно са лицата на двойка близнаци.

Евгени Минчев
Устатият Евгени Минчев направи Азис на пух и прах

В своята рубрика и в забавния си тон Евгени Минчев оприличава облеклото на Азис далеч от представите за наличието и на какъвто и да е стил в обличането. Според Минчев по това двамата са Китаеца си приличат като „две капки вода”, тъй като и единия, и другия е лишен от стил и вкус в подбора на дрехи. „Еднаквите се привличат”, е твърдото убеждение на пиар специалиста. В своя забавно-саркастичен тон Евгени Минчев сравнява ризата на Азис като покривка от гръцки ресторант.

Кавгата между двамата не е от вчера, но някои подозират, че в интригата има по-скоро провокативен елемент на пиар-акция за повишаване на медийното внимание. Дали е така или яростта между двамата неистина е искрена и от сърце, само бъдещето ще покаже. Но така или иначе, първия светски хроникьор дори изказа шокиращото мнение, че във фолк средите грешат, че определят Азис като Краля на поп фолка.

Според него това прозвище заслужава да го носи Мустафа Чаушев. Евгени Минчев защити тезата си с обяснението, че още през далечната 1986 година певеца от миналото е направил първата платинена плоча с такива песни. Столични бръмчалки пък са на мнение, че колкото и да се дърлят има нещо общо в съдбата на двамата „врагове”. И Азис и Евгени Минчев отдавна са в устата на хората и в светлината на прожекторите, имат много разочарование на фронта на любовта и търсят винаги разбиране и медийно внимание на килограм. Дали пък най-накрая да не се вземат и да си спретнат една сватба, кодошат ги зевзеци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.