Обрат: Ивайла Бакалова се натиска на Георги Стоянов!

Ивайла Бакалова изведнъж промени отношението си към Георги
0

Ивайла Бакалова сама се натиска на Георги от „Къртицата“!

Бившата Мис България Ивайла Бакалова май е в по-специални отношения с ММА боецът Георги Стоянов. Победителят от култовото шоу „Къртицата”, където Ивайла претърпя инцидент и жестоко нарани крака си и си счупи коляното беше луд по моделката. Припомняме, че при една от задачите, в която манекенката бе изстреляна с катапулт и трябваше да се приземи на вертикалната плоскост Ивайла Бакалова си счупи крака на няколко места. След което бе транспортирана и лекувана в местна болница и после лечението и рехабилитацията й продължи доста дълго време.

Ивайла Бакалова
Ивайла Бакалова изведнъж промени отношението си към Георги

В къщата ММА боецът Георги Стоянов демонстрираше своите чувства към Ивайла Бакалова, като непрекъснато я изтикваше напред в играта и се стараеше при всякакви задачи тя да бъде победител. Той дори беше заплашен от елиминации, но въпреки това непрекъснато се грижеше миската да е напред, за да спечели. Но Ивайла Бакалова се държеше демонстративно пренебрежително с него, игнорираше го, твърдеше, че не са един а друг, че имат различен кръг от приятели и познати, и изобщо живот.

Заради нея Георги Стоянов се държеше почти грубо, чупеше в Къщата, караше се и се заяждаше с останалите съквартиранти в къщата, дори и налиташе на бой. Ивайла Бакалова до края не пожела обаче да му даде телефона си, като надменно заявяваше, че мускулягата не е за нея и нейния начин на живот. Но нещата изглежда се обърнаха. След като вече има пари, а Ивайла Бакалова явно е станала без средства заради скъпото си лечение, проточило се доста дълго във времето, двамата били забелязани в обща компания с трета жена. Тримата се забавлявали в скъпарско заведение в родния град на бореца – Бургас. Ивайла Бакалова дори не била с бастун, а само леко накуцвала, твърдят посетители на заведението.

Но след като не пожела да има нещо общо с Георги, а сега му е дошла дори на гости, друга кандидатка на сърцето му също не иска да изпуска здравия мъж. Това е също тяхната „колежка” от риалитито Гергана Бъчварова. Чаровната брюнетка на няколко пъти вече е била видяна с внука на легендарния борец от миналото Никола Станчев. Те са си говорили доста свойски и дори са правили шопинг в мол на морския град.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.