Пламен Дишков-Кела нае Цеца Величкович за частно парти

Голямата звезда на сръбския фолк Цеца Величкович ще пее на частно парти на Кела – научаваме от страниците на „България днес”. Бабаитът решил да си направи ексцентричен и скъп подарък, като платил умопомрачителна сума, за да наеме за 5 часа вдовицата на Аркан. Това ще стане веднага след концерта й в София, който ще се проведе на 7 октомври в зала Арена Армеец. Кела влязъл в контакт с агентите на Цеца Величкович и е попитал при какви условия може да бъде наета тя на частно парти. Сумата била 100 хиляди евро за час. Гангстерът се съгласил да плати половин милион евро, като отделно се съгласил да поеме всички разходи на сръбската звезда и нейния екип.

[caption id="attachment_421739" align="alignleft" width="300"]Цеца Величкович Цеца Величкович се навила да пее за много пари[/caption]

Точната дата се пази в тайна, но е сигурно, че шоуто ще се проведе в супербаровска вила край Свети Влас. Певицата ще забавлява отбраната компиния на бившия бос на СИК за региона. Веднага след живото изпълнение тя ще отпътува със самолет за Белград, като чартърът ще бъде покрит също от Кела. Дишков се съгласил да плати тлъстия хонорар, защото бил голям фен на Цеца Величкович. За неговото богатство се носят различни слухове, като според отделните информации то варира от 30 милиона до 500 милиона евро. Цеца Величкович е вдовица на убития през 2000 година паравоенен сръбски лидер Желко Ражнатович-Аркан. Тя е една от богатите жени в западната ни съседка, което я прави особено скъпа за наемане на частни партита – коментира изданието.