Мартин Карбовски няма да води предаването си

Телевизионният водещ Мартин Карбовски изненада всички с решението си.

Мартин Карбовски обяви, че вече няма да е водещ на предаването си в ефира на TV7. Из коридорите на медията се шушука, че мястото на Мартин Карбовски вероятно ще бъде заето от Константин Филипов, който взе интервю от предшественика си. От ръководството на TV7 успокояват почитателите на предаването на Карбовски, че то ще се запази, но водещият ще бъде сменен.

[caption id="attachment_421728" align="alignright" width="300"]Мартин Карбовски няма да води предаването си Мартин Карбовски няма да води предаването си[/caption]

На въпроса на Косьо Филипов „Какво точно се променя”, Мартин Карбовски отговори: „Нищо не запазваме, опитваме се да оцелеем“. Той разкри, че вероятно ще се наложи и самият той да се оттегли за неопределен срок от време и ще се заеме с нов проект. По същия неясен начин Мартин Карбовски отговори и на въпроса къде ще отиде и с какво ще се занимава. Тв водещият заяви пред Косьо Филипов, че не е важен Карбовски, както и къде отива той. Мартин Карбовски обаче даде отговор на един въпрос, който остана висящ преди доста време, а именно каква е причината за прекратяването на отношенията му с предишната медия, в която работеше – Нова тв.

Мартин Карбовски бе категоричен, че не е напуснал Нова тв, а продуцентите си, на които не можел да разчита, при все че работили заедно осем години. В заключение тв водещият посочи, че до голяма степен те не защитавали интересите му, пише pik.bg. Преди известно време в медийното пространство бе поместена скандалната новина, че Мартин Карбовски получава 140 000 лева месечна заплата. Информацията бе оповестена от лидера на „България без цензура” Николай Бареков. Разбира се Бареков не скри възмущението си от факта, че именно човекът, който се пени непрекъснато от екрана и прави на пух и прах голяма част от известните личности в страната, се разписва срещу тази „космическа сума” всеки месец. Политикът недоумява кой и защо дава такава заплата на Карбовски, при положение, че медията, в която тече предаването му се намира във финансов колапс.