Мартина Вачкова се омъжва за комисар Попов от „Под прикритие“

Мартина Вачкова се събра със студентската си любов
3

Мартина Вачкова най-накрая ще се вземе официално със студентската си любов Владо Пенев

Мартина Вачкова ще се омъжи за Владо Пенев, станал по-известен с ролята си на комисар Попов от „Под прикритие“. Новината беше възприета като шега от феновете и хората в гилдията, но е на път да се окаже самата истина. Двамата актьори от доста време прекарват всяка свободна минута заедно, а по едно време Владо дори живееше в дома на щерката на големия Григор Вачков.

Мартина Вачкова се събра със студентската си любов
Мартина Вачкова се събра със студентската си любов

В един момент екранното ченге паднал на колене пред Мартина Вачкова и я помолил да се омъжи за него. Романтичното предложение се случило преди няколко вечери, а пълничката водеща без да му мисли много казала „да“. За никого не е тайна, че Владо Пенев и Мартина Вачкова са особено близки.

Връзката им датира още от времето, когато и двамата са студенти в НАТФИЗ. Приятелите им издават, че двамата са имали дълги и страстни отношения, които обаче в един момент приключили. Въпреки това актьорите си останали добри приятели и до ден днешен. И след като на стари години останали без половинки, започнали да се чуват и виждат все по-често, научиха от vsekiden.com.

В момента и двамата са на по 55 години, а самият Владо Пенев в свое телевизионно интервю изтъкна, че е трябвало да се ожени за Марта още преди години, докато са били заедно.

3 коментара
  1. Eлза Иванова казва

    Стара любов – ръжда не хваща. Много вярно казано и валидно и в наши дни. Радвам се за двойката – и двамата ги харесвам и се прекланям към таланта им, подплатен с интелигентност. Бъдете здрави и успешни! С любов, разбирателство и компромиси всичко се постига! Е.И.

  2. dora казва

    ne sa na 55g…proverete dobre….pi6ete palni izmislici

  3. nabora казва

    Mnogo se radvam za naborite. Te ne me poznavat, no az gi poznavam ot ekrana/ Na Marta istoriata e kato moiata, no tia ima edno dete, a az imam tri deca. I Marta kato si e namerila polovinkata da e ziva i zdrava i da radva svoite po4itateli.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.