Мариана Попова предаде Георги Първанов

Мариана Попова взе неочаквано решение. Брюнетката, чието име отдавна се свързва с това на Георги Първанов, предпочете Кирил Добрев пред бившия президент, на който е любимка от години. Марината Попова прие предложението на социалиста, който води листата в Габрово, да участва в предизборната кампания на БСП. Изпълнителката приела предложението буквално минути преди да получи покана от самия Георги Първанов.

[caption id="attachment_421713" align="alignright" width="300"]Мариана Попова Мариана Попова предаде Георги Първанов[/caption]

Лидерът на азбукарите е бесен и не може да преглътне факта, че любимата му певица го е отрязала заради Кирил Добрев. Той не може да прости предателството й, разкриват източници на ПИК. Георги Първанов дори се опитал да разубеди Кирил Добрев, който е един от най-големите критици на БСП. Но социалистът бил непреклонен. Той заявил, че няма да се откаже от Мариана Попова.

Самата изпълнителка съшо не била очарована от идеята да пее пред малобройните поддръжници на АБВ. Мариана Попова предпочела да излезе на сцената пред многобройните поддръжници на червените в града на хумора. На мероприятието ще присъства и президентът на ПЕС - Сергей Станишев.

Мариана Попова ще се изяви на една и съща сцена заедно с любимеца на хиляди българи Орлин Горанов. На финала на концерта двамата ще изпълнят любимата на всички социалисти песен "Една българска роза". Концертът с участието на Мариана Попова ще е утре от 18,30 часа.