Венета Райкова крие истинска сензация от миналото си

Венета Райкова, която е една от най-устатите журналистки у нас, всъщност никак не обича да се забърква в скандали. Това е причината горещата блондинка да крие пикантен факт от миналото си и да не се оплаче в полицията. Преди 5 години водещата на "Горещо" преживяла истински кошмар, но въпреки това предпочела запази срамната си тайна и да не съобщава в полицията.

[caption id="attachment_421701" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова се срамува от случката с Митьо Пищова[/caption]

Главно действащо лице в злощастната случка а е Митьо Пищова. Великотърновският плейбой дълго убеждавал Венета Райкова да приеме поканата да му гостува в неговото имение. Преди точно 5 години тв водещата склонила и заедно със съпруга си и сина им Патрик прекарали един уикенд в Арбанаси.

Като добър домакин Митьо Пищова нагостил гостите си с пищна трапеза. След вечерята той ги поканил в едно от любимите си заведения, където да продължат купона. Тъй като в заведението се слушало само чалга, а тя никак  не е по вкуса на Тишо, той решил да се оттегли, взимайки сина си със себе си.

Разкрепостената Венета Райкова останала да се забавлява заедно с Митьо Пищова. В разгара на купона той дори си позволил да се държи не особено прилично с Венета Райкова. Първоначално блондинката приемала всичко на майтап и дори се забавлявала, докато Митьо Пищова не преминал границата на благоприличието.

Великотърновският плейбой предложил на тв водещата да й покаже спалнята си, тя приела поканата му, надявайки се, че на следващия ден ще й позволи да направи репортаж в най-интимното кътче от дома му.

Тогава Митьо Пищова си позволил да стигне до крайности. Тъй като той заключил вратата веднага след като влезли, уплашената до смърт Венета Райкова избягала през прозореца, научи Хот арена.

Напук на слуховете, че устатата блондинка е била изгонена от Нова тв, се оказа, че тя остава в телевизията. От 15 септември Венета Райкова ще се изявява като коментатор на най-гледаното риалити в родния ефир.