Иван Ласкин прибра 17 бона от нищо неподозиращите хора от град Септември

Иван Ласкин прибра сериозен хонорар при това без да го е заслужил. Актьорът си послужил с измама, за да се уреди да снима филм по повод 50-та годишнина от превръщането на Септември в град. Оказа се, че някогашното лошо момче на БГ киното дори не си е направил труда да се яви на конкурс за проекта. За който имало трима кандидати, изпълнили всички изисквания.

[caption id="attachment_421695" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин се облажи с тлъст хонорар Иван Ласкин се облажи с тлъст хонорар[/caption]

В един момент обаче името на Иван Ласкин е обявено за победител и това при положение, че актьорът дори не е кандидатствал. В Септември обаче открай време се коментира близкото приятелство между него и кмета на града Петър Бошев. Общинарите са убедени, че именно градоначалникът е набутал хапливата звезда и го е уредил да прави филма. За което Иван Ласкин ще прибере 17 бона хонорар.

Работата му обаче е под сериозна въпросителна предвид трейлъра от 10 минути, който вече беше представен на местните. И който, по думите им, представлява пълна какафония от музика и разпилени, несвързани един с друг кадри, научиха от vsekiden.com.

На всичкото отгоре, благодарение на познанството си с кмета, Иван Ласкин е успял да уреди и половинката си Алекс Сърчаджиева да води тържествата в града. Естествено, срещу съответното заплащане.