Защитникът на Цветан Василев издаде местонахождението му

Цветан Василев се крие в Белград! Местонахождението на шефа на КТБ беше издадено не от друг, а от собствения му адвокат Константин Симеонов. Юристът от днес официално поема защитата на банкера и разкри, че пълномощното му е било разписано в Белград лично от Цветан Василев. Нещо повече, пред камерите на ТВ7 адвокат Симеонов беше категоричен, че всички в София знаят къде точно се намира клиента му, така че мистерия с местонахождението му няма.

[caption id="attachment_421680" align="alignright" width="300"]Цветан Василев е в Белград Цветан Василев е в Белград[/caption]

Защитникът сподели ще, че Цветан Василев изобщо не се крие от правосъдието, а просто работи много, за да помогне за справянето с кризата в банката. Симеонов е убеден, че клиентът му е наясно кой точно се опитва да съсипе банката му и е готов на всичко, за да го изобличи. А причината все още да не се връща в България, е страхът, който изпитва за живота си, научиха от vsekiden.com.

Припомняме ви, че още преди около месец в медиите се появи информация, че Цветан Василев се укрива в Сърбия, а не във Виена или Дубай, каквито слухове имаше. В сръбската столица банкерът има бизнеспартньори, а в близост до Белград се намира и стъкларския му завод, който е най-големият на Балканския полуостров.