Юксел Кадриев показа новата си приятелка

Юксел Кадриев за пръв път след скандалния развод със съпругата си Бонка демонстрира публично близост с представителка на противоположния пол. Журналистът беше засечен вчера вечерта в елитно столично заведение с привлекателна руса дама. Още с появата им в ресторанта те събраха погледите на останалите посетители, пише Хот арена. Причината за това е атрактивната визия на жената, с която Юксел Кадриев вечеря.

[caption id="attachment_421663" align="aligncenter" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев показа изгората си[/caption]

Двамата седнали на маса в центъра на заведението, веднага след което започвали да затрупват келнерите с поръчки на изискани блюда. Юксел Кадриев дори поръчал шампанско за 140 лева. От поведението му става ясно, че дамата, с която е на вечеря не е просто негова приятелка, а негова интимна половинка.

[caption id="attachment_421664" align="alignleft" width="300"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев се появи с атрактивна блондинка[/caption]

Юксел Кадриев не си спестил ласките към дамата, с която бил. Очевидци разказват, че тв водещият се държал разкрепостено и дори не се съобразил с факта, че се намира на публично място и всички погледи са насочени към неговата маса. С това Юксел Кадриев опроверга твърденията, че си пада по представители на силния пол.

След развода със съпругата му Бонка, този слух се носи из жълтата преса. Не е ясно как Юксел Кадриев си позволява подобно разточителство при положение, че е запорирана дори заплатата му.