Драма: Елена Йончева влюбена в убития журналист Фоули!

Драма: Елена Йончева влюбена в убития журналист Фоули!
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева е потресена от смъртта на журналиста!

Военната репортерка Елена Йончева изпадна в криза. Бившата половинка на червения евродепутат и екс председател на БСП Сергей Станишев е потънала в скръб заради смъртта на американския журналист Джеймс Фоули. Мъжът бе зверски обезглавен от ислямиска групировка в Ирак. Смъртта му е заради намесата на Америка в делата на мюсюлманите. Преди две седмици по въздуха самолети бомбардираха позициите на окупатори в Ирак. Военният кореспондент Джеймс Фоули изчезна преди две години от Сирия, където за последно се подвизавал на територията на Алепо.

Елена Йончева

Елена Йончева имала връзка с Фоули

С кървавата разправа бандидите искат да предупредят президента на САЩ, че ако посмеят да се намесят в политиката на иранската държава, отмъщението им ще е кърваво, жестоко и безпощадно.

Близките на съсечения кореспондент са в траур. Към скръбта на роднините и приятелите се е присъединила и родната ни военна журналистка Елена Йончева. Русокоската е заявила,че добре познава обезглавения си колега. Двамата са работили заедно, рамо до рамо в Сирия, където са отразявали всички събития.

Преди две години, през 2012 година Елена Йончева е изпратена от ТВ7, за да отрази бунтовните действия в сирийския град. Тя направи и документален филм по темата. Там, в Алепо журналистката се среща и запознава с американския журналист Джеймс Фоули. Тя го описва като изключително начетен човек, алтруист, голям професионалист и даровит творец. В обръщението си към близките и към медията, която го изпраща, Елена Йончева е написала още, че американската журналистика губи едно кадърно перо.

Елена Йончева и Джеймс са работили заедно и преди няколко години, когато са отразявали вонните действия в Афганистан. Двамата са пътували до горещите точки по света, но клюката носи, че са били нещо повече от добри познати и приятели. Според мълвата в журналистическите среди българката и американеца са били доста по-интимни. Причината за това е, че щом група международни кореспонденти, които отразяват конфликти и военни действия, са изолирани от света и между тях често припламват любовни искри.

В повечето случаи връзките не се запазват, но нещата често стигат до леглото, когато дълго време за заедно и делят много общи неща. Но Елена Йончева отрече упорития слух. Военната ни кореспондентка твърди, че между нея и Джеймс не е имало повече от приятелски и професионални отношения. Тя наистина го е познавала, тъй като е работила рамо до рамо с него, но нещата са стопирани дотук, пише и hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар