Това е драматичната история на Атанаска от Павликени!

Това е драматичната история на Атанаска от Павликени!
3 (60%) 2 votes

Атанаска от Павликени разкри историята си!

Истинска сълзлива история в ефир спретна Атанаска от Павликени. Скандалната изрусена мома втрещи социалната мрежа с изцепките си, че страстно обича Азис. После провокативните й клипове заляха мрежата. На тях Атанаска ръсеше бисери след бисери, държеше се неадекватно, беше почерпена до козирката и сипеше неприлични и нецензурни думи. Атанаска беше гост и в предаването „На светло” с водеща Люба Кулезич. Пред журналистката Атанаска ръсна сърцзераздерателна изповед, с като обясни защо се държи вългарно и алогично.

Атанаска Тушева

Атанаска Тушева е имала труден живот

Тя разказа, че много рано е загубила майка си. Родителката й е починала едва на четиридесет и две години, а малката Атанаска е била на тринайсет. Нейния баща от огромна обич към съпругата и дъщеря си не се решил да повтори в брака. Вдовецът сам доотгледал чедото си, което се превърна в кошмар на цялата страна.

Атанаска Тушева призна, че когато е съсипана обича да пазарува грапа на кило. Въпреки че я наричат с какви ли не имена и то цветисти, тя много се харесва.

Дотолкова, че уплаши и ексцентричният певец Азис. Кралят на поп фолка заяви, че ще си изкара ограничителна заповед, защото Атанаска заплаши, че ще легне пред вратата на къщата му, само и само костинбродският славей да й обърне внимание. След като изля душата си към Азис и ревностно го бранеше в мрежата от недоброжелатели, момата от Павликени разбра, че той не иска да я види и чуе и това тотално съсипа сърцето й.

Това беше повод да разкаже пред зрителите на Люба Кулезич, че повечето хора са лицемерни и гледат само как да ти забият ножа в гърба. Освен загубата на майка си, Атанаска претърпяла още един кошмар. Едно от ексюлбовниците й непрекъснато я тормозел. Той често я тупалкал, кагота били заедно и затова Атанаска не иска повече и да го знае. Но той напирал отново да си упражнява юмруците на нея. А провокативните клипове Атанаска призна, че ги е направила на инат. Тя се заяла с иначе миролюбив блогър, като му заявила, че ще му покаже какво може. И го сторила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар