Актрисата Милица Гладнишка остана без ангажименти

Звездата от „Етажна собственост” Милица Гладнишка няма никакви тв ангажименти през новия сезон и е силно притеснена, че ще потъне в забрава. През миналата година актрисата се прояви като съдия в „Като две капки вода”, но този септември ролите й на малкия екран ще бъдат кът – пише „Уикенд”. Иначе актрисата често озвучава анимационни герои, но и в този бранш ангажиментите били кът. За да се издържа, Милица Гладнишка се е върнала отново към театралните си изяви и вече е факт първата постановка за деца, в която взема участие. Представлението е по мотиви на приказката „Тримата братя и златната ябълка”.

[caption id="attachment_421619" align="alignleft" width="300"]Милица Гладнишка Милица Гладнишка като съблазнителка[/caption]

Актрисата обаче никак не била въодушевена, че феновете й са основно малчугани. За да излезе от неудобната позиция обаче, все пак казвала пред приятели, че именно децата са най-капризната публика и й пишат най-строгите оценки за представлението. Премиерата е предвидена за 26 октомври в зала „България”. Иначе в личен план 38-годишната Милица Гладнишка продължава да крие човека до себе си. За него казва само, че са като две капки вода, т.е. тотално куку. Признава, че е актьор и че бил талантлив като нея. Актрисата е едно от интересните лица на българския театър. Тя има забележителни певчески способности, а широката й усмивка пленява много фенове. Друго оръжие от женския й арсенал е естественият едър бюст.