Тържеството на Стефка Костадинова сред най-скъпите сватби у нас

Стефка Костадинова и Николай Попвасилев Сред най-скъпите сватби у нас попада тържеството на Стефка Костадинова и Николай Попвасилев, които се женят през 2007 година на Елените, а сватбата им продължава няколко дни. Тогавашният сливенски кмет Йордан Лечков отговаря за гражданската част, а сливенският митрополит Йоаникий – за църковната – пише в. „Преса”. Роклята на булката е дело на Жени Живкова, а готвачът на Тодор Живков се грижи за ястията. Гвоздей на забавлението са световните звезди „Джипси кингс”.

[caption id="attachment_421615" align="alignleft" width="300"]Сватбата на Стефка Костадинова и Николай Попвасилев през 2007 г. Сватбата на Стефка Костадинова и Николай Попвасилев през 2007 г.[/caption]

Евгения и Николай Баневи Тържеството им също се нарежда сред най-скъпите сватби у нас през последните години. Официално Евгения и Николай Баневи се изръсват около 400 хиляди евро за сватбата си през 2006 година, макар да се твърди, че само хонорарът на световноизвестната звезда Джо Кокър възлиза на 300 хиляди. Не чак толкова, но достатъчно получава и Лили Иванова, за да пее на тържеството. Тоалетът на булката е дело на известния дизайнер Ели Сааб в парижкото му ателие. Халките и на двамата са обсипани с 50 брилянта. Младоженците получават от кумовете си Барбукови уникален подарък – 10-метрова яхта. Връщат им жеста с последен модел Ферари. Шатрите в „Софияленд” са аранжирани в бяло с прекрасни букети. Определено сватбата на Баневи също попада сред най-скъпите сватби у нас.

[caption id="attachment_421616" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на Евгания и Николай Баневи Сватбата на Евгания и Николай Баневи[/caption] Първа част на "Най-скъпите сватби у нас" можете да прочетете тук.