След като ХААРП (HAARP) изтласква йоносферата, Слънцето може да ни изпържи

ХААРП (HAARP) доразвива всъщност идеите на Тесла. През 1985 г. Бернард Йистлънд кандидатствал за патенти, чрез които някои от идеите на гениалния Никола Тесла можело да се осъществят. Мнозина твърдят, че тези патенти сложили началото на програмата ХААРП (HAARP) – програма за изследване на йоносферата. ХААРП (HAARP) действа, като използва големи антени, които излъчват радиочестотна енергия към йоносферата, пресъздавайки по този начин в умален модел обичайното въздействие на слънцето. Когато има смущения в йоносферата, не можем да комуникираме с нашите сателити.

[caption id="attachment_421606" align="alignleft" width="300"]ХААРП ХААРП е военна програма за изследване на йоносферата[/caption]

Програмата ХААРП (HAARP) стартира с един законопроект на Конгреса на САЩ през 1990 г. Накратко, Конгресът възложи на министерството на отбраната да проучи възможността да бъде използвана йоносферата за подобрение на комуникациите и навигацията. Така започна сътрудничеството между военно-морските и военно-въздушните сили по тази програма. Именно тези 2 организации работят съвместно 7 години. Приложенията на тези патенти включваха унищожаването на балистични ракети, а така също и контрол и разстройване на комуникациите. Имаше и други идеи – възможната модификация на климата, както и да се изтласка част от йоносферата в космическото пространство с цел да се отрази евентуален ракетен удар. Ето защо ХААРП (HAARP) може да причини фатални последици. За своите експерименти тази програма излъчва към йоносферата енергия с мощност 1 милиард вата. Това може да предизвика такива вибрации на земята, че да се създаде земетресение. Какви обаче могат да бъдат последиците, след като разрушаваме йоносферата с толкова много енергия? Тази програма направо си играе с енергийната система на земята.

[caption id="attachment_421607" align="alignleft" width="300"]ХААРП Антените на ХААРП[/caption]

Когато част от йоносферата бива изтласкана нагоре, в долния слой атмосферата заема това място и това води до промяна на климата. ХААРП (HAARP) се намира в Аляска и крайният проект на програмата включва 180 антени (сега са 48). Военните признават, че тове е един проект, който ще продължава да се развива. Никой обаче не си дава сметка, че границата лесно може да бъде прекрачена, особено когато никой не знае къде е тя – алармират учените. Ако програмата промени магнитното поле на земята, при всички случай това ще се окаже фатално за здравето на хората – алармират учени.