Черната Златка разкри причината, довела до трагедията, която е сполетя преди няколко седмици

Черната Златка намери сили и проговори за трагедията, която я сполетя миналия месец. Тя разкри каква е причината за загубата на детето. Само след броени дни Злати трябваше да изпита най-голямото щастие в живота на една на жена, но за съжаление съдбата й нанесе тежък удар. Плеймейтката загуби детето си в 8-мия месец от своята бременност.

[caption id="attachment_421597" align="alignright" width="300"]Черната Златка Черната Златка проговори за трагедията[/caption]

Черната Златка заяви в ефира на предаването на Милен Цветков, че не вини нито себе си, нито някой друг за сполетялата я трагедия. Тя разкри, че детето й е имало сърдечен проблем и това е причинило неговата смърт. Злати каза, че лекарите нямат вина за фаталната развръзка, тъй като са направили и невъзможното да спасят сина й, но за съжаление са били безсилни в този случай.

Съкрушената Златка Димитрова сподели, че това е най-кошмарният период в живота й, но въпреки това се опитва да намери сили да продължи напред. Плеймейткта каза, че нейният любим Миро, който също скърби за загубата на сина им, й оказва голяма подкрепя и не я оставя сама за миг.

Черната Златка се надява, че в най-скоро време ще може да го зарадва отново с вестта, че ще става майка. Тя дори възнамерява да си махне силикона, който според лекарите може да е сериозна пречка в желанието й да кърми бъдещото си дете.

В момента Златка Димитрова иска да се посвети цялото си време на благотворителна дейност. Черната Златка сподели в мрежата, че ще направи всичко възможно да помогне на Елвер - детето, което трогна цяла България с тежката си участ, пише БЛИЦ.