Деси Банова взриви ефира с неочакваното признание за миналото си, което направи в ефир

Деси Банова направи неочаквано признание в ефира на телевизията, в която работи. Тя сподели в предаването на колегата си Милен Цветков факт от своето минало, за който досега не е говорила пред медиите. Очарователната блондинка призна, че в миналото е имала връзка с един от най-желаните мъже у нас.

[caption id="attachment_421592" align="alignright" width="300"]Деси Банова Деси Банова призна за връзката си с Бербатов[/caption]

Деси Банова призна, че е била близка с Димитър Бербатов. Тя отказа да сподели подробности около аферата си с футболиста под предлог, че това е било отдавна и не е коректно след като Димитър Бербатов не го прави, тя да а е човекът, който да говори за връзката им.

Деси Банова сподели с Милен Цветков, че това се е случило преди десет години. По това време тя е била вече известна синоптичката от ефира на Нова тв. Блондинката каза, че не е коректно да коментира факти от миналото си при положение, че тя, както и Димитър Бербатов отдавна са поели по своя път и имат партньори до себе си.

Деси Банова, която е собственичка на агенция за сватбени тържества и наскоро дори се появи на корицата на известно списание с булчинска рокля, каза, че вече не иска да става булка. Синоптичката разкри, че има годежен пръстен, но няма да се облече в бяло, тъй като мъжът до нея не е привърженик на сватбените тържества и счита, че бракът е напълно излишен.