Бомба: Ето кой измести Андреа в сърцето на Кобрата!

Бомба: Ето кой измести Андреа в сърцето на Кобрата!
5 (100%) 1 vote

Андреа е бясна на любимия си Кубрат Пулев, защото я пренебрегва!

Мисълта по двубоя с Кличко напълно измести Андреа. Това безумие в действията на любимия й Кубрат Пулев напълно побърква Андреа. Русата пайнерка беснее, защото Кобрата отново се е отдал на железен режим,а здравословно хранене и изнурително тренировки, като напълно е игнорирал красивата си приятелка.

Причината е в изместената дата на двубоя, който се очаква със затаен дъх от света. Припомняме, че Кобрата и украинеца Кличко щяха да мерят сили на ринга на 6-ти септември. Но световният шампион по бокс отложи схватката с обяснението, че има травма и е нужен период, за да се лекува. Близки до спорта заподозряха, че Кличко се страхува и нарочно отлага двубоя с национала ни Кубрат Пулев. Кобрата прекара месец и повече в жестоки тренировки в Германия, като тотално заряза Андреа, устремен към желанието си за победа.

Андреа

Андреа е бясна на Кубрат Пулев, който забрави за нея

Това хич не се хареса на русото изкушение, което трябваше да се утешава само, далеч от любимия си. В един момент поп фолк дивата заплаши половинката си, че ще долети при него в Германия. Гаджето й, с когото са заедно вече повече от седем години парира мераците й, като каза, че хубостта й ще го разсейва. Непокорната Андреа тогава му отправи любовна заплаха, че след като не я ще на тренировките, тя ще присъства на мача.

Двубоят обаче отпадна и сега Андреа отново е в същата патова ситуация. Тя беснее, но Кобрата е глух за желанията й. Той отново се е отдал на яко блъскане в залата и здравословен режим. Който обаче изключва ласки с половинката му. Близки до националният ни шампион се кефят, че Кобрата е в топ форма и готов да събори на ринга противника си. Но Адреа продължава да е недоволна. Единствената утеха, която все пак я възпира от прибързани действия е думата на Кобрата.

Националът ни по бокс е дал дума, че ако спечели срещу Кличко ще направи Андреа своя законна съпруга още там, на ринга. Това обещание, а и любовта й към нейното яко момче възпират русокосата хубавица да не предприеме поредната неразумна крачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бомба: Ето кой измести Андреа в сърцето на Кобрата!”

  1. spez

    сеп. 07. 2014

    kolko e prosta tazi ne e istina…

Добавете коментар