Контузията на Ивайла Бакалова е дълга и болезнена

За късмет на Ивайла Бакалова голяма част от харчовете за рехабилитация на коляното й са поети от застраховка, която миската си направила, преди да влезе в шоуто „Къртицата”, в което жестоко се контузи. Иначе цялата сума, която получи за участието си в шоуто, щяла да бъде окончателно профукана, за да я изправи обратно на крака – пише „Уикенд”. Досега Ивайла Бакалова избягваше публично да се изказва за изпитанията, през които е преминала, докато беше със шина на крака. Едва малцина от най-близкото й обкръжение били очевидци на ежедневните и неуморни тренировки, за да върне крака си отново към предишното състояние.

[caption id="attachment_421550" align="alignleft" width="300"]Ивайла Бакалова Продуцентите не се сещат за Ивайла Бакалова[/caption]

Пред приятели миската издала, че освен задължителните процедури на физиотерапията, които били покрити от застраховката, самата тя се изръсила с поне още 10 бона. При това в сумата не влизали всички ангажименти, които красавицата изпуснала, за да може отново да ходи нормално. Според близкото й обкръжение Ивайла Бакалова се издразнила от пълното безхаберие и липса на съчувствие от страна на продуцентите на „Къртицата” Иван и Андрей по отношение на възстановяването й. След като приключили снимките на шоуто, опосумите забравили телефона на миската и дори не се сетили да се обадят на рождения й ден на 16 юли, за да я чуят как е. През лятото Ивайла Бакалова отметна 33 лазарника. Когато се гримира, изглежда почти перфектно за възрастта си.