Каква цена плати Ивайла Бакалова за лечението на крака си

Каква цена плати Ивайла Бакалова за лечението на крака си
5 (100%) 1 vote
Контузията на Ивайла Бакалова е дълга и болезнена

За късмет на Ивайла Бакалова голяма част от харчовете за рехабилитация на коляното й са поети от застраховка, която миската си направила, преди да влезе в шоуто „Къртицата”, в което жестоко се контузи. Иначе цялата сума, която получи за участието си в шоуто, щяла да бъде окончателно профукана, за да я изправи обратно на крака – пише „Уикенд”.
Досега Ивайла Бакалова избягваше публично да се изказва за изпитанията, през които е преминала, докато беше със шина на крака. Едва малцина от най-близкото й обкръжение били очевидци на ежедневните и неуморни тренировки, за да върне крака си отново към предишното състояние.

Ивайла Бакалова

Продуцентите не се сещат за Ивайла Бакалова

Пред приятели миската издала, че освен задължителните процедури на физиотерапията, които били покрити от застраховката, самата тя се изръсила с поне още 10 бона. При това в сумата не влизали всички ангажименти, които красавицата изпуснала, за да може отново да ходи нормално.
Според близкото й обкръжение Ивайла Бакалова се издразнила от пълното безхаберие и липса на съчувствие от страна на продуцентите на „Къртицата” Иван и Андрей по отношение на възстановяването й. След като приключили снимките на шоуто, опосумите забравили телефона на миската и дори не се сетили да се обадят на рождения й ден на 16 юли, за да я чуят как е. През лятото Ивайла Бакалова отметна 33 лазарника. Когато се гримира, изглежда почти перфектно за възрастта си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар