Драма: След 44 години брак Данчо Караджов се развежда?!

Драма: След 44 години брак Данчо Караджов се развежда?!
3 (60%) 2 votes

Никой не иска да повярва, че след толкова години Данчо Караджов е пред развод!

Семейството на фронтмена на незабравимата рок група „Сигнал” Данчо Караджов се тресе от крамоли. Музикантът и певец, който се хвалеше, че има един от най-стабилните бракове сред шоу средите е на път да влезе в редиците на разведените. Певецът има сериозни проблеми с брачната си половинка Мариана.

Драмите всъщност не били за нищо особено, двойката започнала да се кара буквално за дреболии, пише „Слава”. Особено след като двете пораснали деца на фамилията напуснали семейното огнище. Двамата „осиротели” родители се джавкали примерно кой къде си и захвърлил дрехите и защо ключа за тавана или мазето не е на мястото си.

Данчо Караджов

Данчо Караджов и Мариана не спирали да се карат след толкова години мирно съжителство

Певецът Данчо Караджов и половинката му Мариана наистина бяха едно сплотено и задружно семейство, винаги заедно и щастливи, но какво се случва напоследък и ние не знаем, клатят глави най-близките им приятели.

Заради почти ежедневните скандали Данчо Караджов предложил на съпругата си да посетят брачен консултант. Скоро дъщеря им, певицата Лора Караджова ще ги дари и с внук или внучка. Въпреки предстоящото радостно събитие в семейството, кавгите между Данчо Караджов и Мариана не секвали. Данчо Караджов бил решен и на тази последна стъпка, за да спаси продължилия вече четиридесет и четири години брак и едва тогава да предприеме фаталната стъпка.

Вокалистът на „Сигнал” Данчо Караджов все още се надявал, че може да спаси брака си. Защото реално нещата не са трагични и неспасяеми, просто умората и съвместния живот на двамата явно са си казали своята тежка дума.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Драма: След 44 години брак Данчо Караджов се развежда?!”

  1. Хуан Караджов

    сеп. 07. 2014

    Е, бившият испански крал се развежда, та Данчо да не може… 😉

Добавете коментар