Не е ясно къде и кога е направена тази снимка на Георги и Васил Илиеви

Неизвестна до този момент снимка на Георги и Васил Илиеви бе публикувана от админа на Фейсбук страницата ВИС-2.

Фотоса на братята Георги и Васил Илиеви взриви нета. До момента обаче не е ясно кога и къде е направена въпросната снимка. Броени дни преди възкръсването от пепелта на знаковата групировка в миналото ВИС-2 и 19 години след убийството на Васил Илиев се прокрадна нова версия за смъртта му. Според нея, именно Георги Илиев е поръчал смъртта на брат си Васил Илиев, писа вестник „Галерия”. Човекът, сочен за предполагаемия му убиец е в затвора, където излежава присъда, но по друго дело. Служителите са работили усилено по предполагаемата скандална версия още преди години, но истината за смъртта на Георги и Васил Илиеви е била прикривана от високопоставени полицейски служители.

[caption id="attachment_421521" align="alignright" width="300"]Не е ясно къде и кога е направена тази снимка на Георги и Васил Илиеви Не е ясно къде и кога е направена тази снимка на Георги и Васил Илиеви[/caption]

Близки до Васил Илиев, който винаги е бил смятан за по-харизматичния и с повече качества от двамата братя, са изразили готовност да разкрият истината. Те твърдят, че Георги Илиев ненавиждал по-големия си брат Васил Илиев още от зората на ВИС. В началото по-малкият от двамата братя дори не бил част от ВИС. На свой ред пък Васил Илиев се ядосвал на брат си Георги заради зависимостта му към забранените вещества. Нещо повече, Васил Илиев на два пъти ступал брат си пред техни приятели след като злоупотребил с дрога. Единият от боевете се е случил в Сандански и за него се носят легенди, пише Струма.бг.

Неотдавна пък варненката Соня Васи, която се увенча с титлата „МИС България”през 1989 г. разкри истината за отношенията си с един от братята Илиеви. Тя признава, че пази само хубави спомени от отношенията си с Васил Илиев. Соня Васи обаче е категорична, че успехите й в бизнеса не се дължат на мъжете, с които е била. Освен с Васил Илиев, бившата миска е имала връзка с редица известни личности, сред които Пол Стенли от "Кис", Слаш, Фред Дърс и братя Аргирови, пише pik.bg.