Мариана Попова страда от комплекси

Мариана Попова от години страда от комплекси. Брюнетката не харесва определени черти от лицето си, но досега не се престрашаваше да легне под ножа. Ето, че най-после Мариана Попова се реши да коригира това, което не харесва във външния си вид.

[caption id="attachment_421515" align="alignright" width="300"]Мариана Попова Мариана Попова ще коригира носа си[/caption]

Изпълнителката, която нашумя с връзката си с президента Георги Първанов, вече има записан час при известен пластичен хирург в столицата, който ще извърши интервенцията. Мариана Попова ще се подложи на ринопластика. Тя ще коригира носа си, който й създава комплекси още от детството.

Операцията на Марияна Попова е насрочена за средата на следващия месец. Според пластичните хирурзи есента е най-добрият период за извършването на подобни корекции, тъй летните жеги вече са отминали.

Този каприз ще струва 4000 лева на Марияна Попова. Все още не е ясно от къде тя ще вземе парите, при положение, че постоянно се оплаква, че няма участия, коментират нейни колеги. Вероятно Ханес, на когото Мариана Попова роди дете, ще плати операцията на носа.

Напоследък изпълнителката залага на визия на чалга певиците. Мариана Попова се появява със все по-предизвикателни тоалети на участия. Определено с новия си нос тя ще се доближи с още една крачка до визията на фолкаджийките, пише Хот арена.