Мартин Карбовски и Сашо Диков се изправят един срещу друг

Мартин Карбовски взе решение. След като няколко месеца се спекулира относно ангажимента му с ТВ7, днес стана ясно на къде Мартин Карбовски ще продължи професионалния си път. Журналистът се завръща в ТВ7. Този уикенд той ще стартира с познатите на зрителите предавания, съобщиха в официално съобщение от частната медия.

[caption id="attachment_421507" align="alignright" width="300"]Мартин Карбовски Мартин Карбовски остава в ТВ7[/caption]

Мартин Карбовски няма да се конкурира с Кеворк Кеворкян, както първоначално тръгна слух, а със Сашо Диков, чието предаването по това време ще се излъчва по Нова тв и Светослав Иванов, който води публицистично предаване по бТВ.

Спекулациите около Мартин Карбовски започнаха веднага след като той излезе предсрочно в лятна ваканция. Неговото предаване беше единственото, за което от медията от твърдяха, че няма да излезе в летен отпуск. Бурното развитие на събитията около КТБ и свързаната с нейния мажоритарен собственик телевизия - ТВ7 станаха причината за предсрочното излизане във ваканция на Мартин Карбовски.

Междувременно тръгна слух, че журналистът ще се завърне при предните си работодатели от Нова тв. Преди седмици стана ясно, че Мартин Карбовски има предложение за участие във ВИП Брадър, като в замяна на това бившите му продуценти от Телеман ще прекратят съдебните дела, които водят срещу него.

Бившите работодатели на Мартин Карбовски заведоха съдебен иск срещу него на стойност 1,5 милиона лева. Искът им е заплащането на неустойки за предсрочното прекратяване на договора на журанлиста с Нова тв.

Мартин Карбовски заяви, че все още не е решил дали ще приеме поканата за участие в риалитито, пише БЛИЦ.