Тризначките изреваха: Заплашвали ги с убийство!

Тризначките изреваха: Заплашвали ги с убийство!
5 (100%) 1 vote

„Умните“ тризначки изреваха, че ги заплашвали!

Вяра, Надежда и Любов отново попаднаха под прожектора. Победителките от един на сезоните на култовото шоу „Биг Брадър” пощуряха от медийно внимание и пари, които бързо пропиляха. След което тризначките от култовото шоу бяха добре забравени и отлетяха за Лондон.

Там, в столицата на Великобритания трите руси изкушения заявиха, че ще занимават с фризьорство. После тризначките много бързо намериха пътя към родината, тъй като заявиха, че там са искали да ги оплетат в мрежата на платените ласки.

тризначките

Тризначките полудяха от манията, че някой иска да ги трепе

Днес тризначките са особено подплашени. През юли трите грации станаха редовни членове на Бойковата партия – ГЕРБ. По същото време продуцент на „Биг Брадър” ги обидил и ги изпратил да вървят в Монако, разказват те, съобщи Агенция ПИК. Той им заявил, че имал информация от сигурен източник, че в тази държава трите сестри се отдават на горещи платени ласки и в страната са добре познати като такива. .

Перхидролките тризначки са в паника и сериозно се страхуват за физическото си оцеляване. Пред известен столичен вестник трите грации са заявили, че са били заплашени с физическо елиминиране. Популярното.Популярното благоевградско трио Вяра, Надежда и Любов не са от най-кротките и около тях ако не друго, то винаги се вихрят скандали.

Припомняме, че веднага след реалите тризначките се изцепиха в социалната мрежа, че повече няма да участват в „соц предавания”. Според трите „умници” те ще разкрият в най-скоро време за чутовните манипулации в шоуто.

За тризначките Къщата и съквартирантите са умален модел на бившата ДС, където всеки е срещу всеки, дебне го, за да го уличи в различни кошмарни действия. Може би това е подпалило яростта на продуцента. Но засега подробностите около разследването за евентуална заплаха за смърт няма да бъдат изнесени, докато не приключи разследването.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар