Шок: Николета с по-висока заплата от Ани Цолова!

Шок: Николета с по-висока заплата от Ани Цолова!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова ще трябва да върши много повече работа, отколкото досега!

„Поверително от NL” ще стартира от новия сезон в конкурентната телевизия Би Ти Ви. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов са договорили старта на предаването и първия епизод от новия сезон ще бъде излъчен още този понеделник. Водещ ще бъде моделката Николета Лозанова. Първият гост на съпругата на нападателя от „Левски” Валери Божинов ще бъде манекенката Черната Златка, която наскоро загуби първата си рожба. Според близки до тв средите плеймейтката Николета Лозанова ще се разписва срещу шестнайсе бона заплата на месец, вместо предишните четиридесет , като вървеше клюкарския таблоид по Нова телевизия.

 Николета

Абсурдно е, че Николета ще получава повече от Ани Цолова

Така всъщност Николета ще получава двойно повече пари от новинари като Ани Цолова и Юксел Кадриев, което е абсурдно.

Поради почти двойно по-малкото пари Николета Лозанова е принудена да намали личните си харчове. В момента Николета Лозанова давала само няколко хилядарки да телефона си. И трансфера на съпруга й за английския тим удари на камък, затова се налага семейството доста да поограничи разходите си.

В новия вариант на старото си предаване задачата на Николета Лозанова като водеща ще е и по-сложна и отговорна. Хубавицата няма само да чете сценария, изписан на екран пред нея, а ще има още доста по-отговорни роли в него.

Моделката Николета Лозанова ще разпитва своите гости и ще провежда интервюта с тях. Освен това работодателите й казали, че футболната съпруга трябва да прави и репортажи извън студиото. Работата й се увеличава, а парите намаляват. Но красавицата била съгласна и на това, и на тези пари, само и само да не остане без работа, и без доходи.

Същевременно клюкарка №1 Венета Райкова остава без екранна изява. На русата устатница категорично й са хлопнали кепенците от Нова телевизия. Водещата на „Горещо” обаче не са я поканили и в Би Ти Ви. Според упоритата клюка Иван и Андрей предлагали на собствениците на Би Ти Ви ново клюкарско издание, с работно заглавие „Адам и Ева”, но до споразумение още не се е стигнало.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар