Анелия съвсем се запусна, показа наедрели форми!

Поп фолк дивата Анелия го е ударила съвсем през просото. Явно дотолкова вече й е все едно от славата и как ще я спипат вечно дебнещите папараци, че е решила да го дава съвсем неглиже. Първата съпруга на футболния бос Коко Динев бе спипана пред столичен мол съвсем по домашно му. Тя беше без грим по лицето си, с вързана на конска опашка коса. Облеклото й се състоеше от къси панталони и доста изрязан потник.

Под възкъсите гащи на Анелия прозираха наедрелите й крака, обвити от целулит, а от потника си личеше, че бюста й е пуснат на свобода. Явно, тормозят се нейните фенове певицата Анелия е решила това да й е новия стил на обличане. Анелия обаче никак не се притеснявала от външния си вид, нито от шокиращите снимки с нейния образ, които светкавично се разпространяват из Интернет.

[caption id="attachment_421463" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия наля в краката, направи и целулит[/caption]

Певицата Анелия продължава така спокойно да се разхожда по софийските улици. И тя е изловена да се движи в този вид не са сефте, припомнят запознати. Облеклото й по-скоро прилича все едно да е нахлузила пижама, а не да се е подготвила специално, че ще излиза на улицата. Всеки ще забележи как се движи, в какви дрехи се разхожда и пазарува известната поп фолк дива.

Може би изпълнителката на „Твоя съм” се е взела толкова на сериозно, като типична холивудска звезда, на която не й пука как излиза и в какво състояние ще я снимат фотографите, одумват я и нейните колежки. Припомняме, че музикалния идол за 2013 година предизвика огромен срам, когато гостуваше на „Шоуто на Слави”.

[caption id="attachment_421464" align="aligncenter" width="300"]Къде отидоха прекрасните и слаби крака на Анелия?! Къде отидоха прекрасните и слаби крака на Анелия?![/caption]

Там Анелия не успя да запее хитовата си песен „Погледни ме в очите”. Защото двамата музиканти и зевзеци Борис Солтарийски и Гъмзата я предложиха във вариант на английски език, а певицата не можа да обели и бъкел на езика на Шекспир. Затова сериите от поредни излагации не говорят добре за Анелия, но пък тя е свикнала да изпада в подобни комични ситуации.