Бомба: Теодора Стефанова със сензационно пророчество за България!

Бомба: Теодора Стефанова със сензационно пророчество за България!
3.67 (73.33%) 3 votes

Това са твърдите убеждения на ясновидката на Берлускони – Теодора Стефанова!

След изборите се очертава широка коалиция, в която всички партии ще са победители. Това предсказва врачката на бившия премиер Берлускони – Теодора Стефанова. Световно известната ясновидка Теодора Стефанова пророкува, че страната ни ще се оправи, след като начело на държавата застане жена. ГЕРБ няма да събере необходимото мнозинство и ще управлява в съюз с още много други партии. Вечното дерби БСП и Бойковата партия ще продължи, но след изборите ГЕРБ го очаква неминуемо разцепление. Бойко Борисов по –скоро го вижда като президент, ако се съгласи да приеме предизвикателството. Около Плевнелиев ще се завихри огромен скандал и ще се иска неговото отстраняване от поста.

Теодора Стефанова

Теодора Стефанова предрече, че България ще се оправи от жена!

Атака може и да е опозиция, има изненадващ шанс да влязат в управлението на държавата партията на Георги Първанов- АБВ, на Татяна Дончева – Движение 21, както и Реформаторския блок. Според пророчицата Теодора Стефанова партията, управлявана доскоро от Доган – ДПС няма да бъде същата, каквато е била отсега, а ще се разцепи тотално.

Гадателката Теодора Стефанова твърди, че след изборите всички представители на партиите, влизащи в управлението ще седнат на една маса за да работят заедно за едно по-добро и светло начало на страната ни. Мъжете, начело на държавата ще покажат на света и Европа, че имат волята и желанието да променят нещата и то в положителен аспект. Неминуемо ще има стачки, недоволни от институциите и правителството. Ще се проведат и поредните чистки.

Врачката на бившия италиански премиер Теодора Стефанова предрича, че ние ще следваме модела на Италия. Теодора Стефанова не изключи варианта трудно да бъде удържан и новия управленски модел, който ще стане ясен след изборите. Но в датата 5 октомври, една от евентуалните дати за предстоящите избори ясновидката вижда добро знамение. По принцип цифрата носи заряда на обединението и единението в името на общата цел.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Бомба: Теодора Стефанова със сензационно пророчество за България!”

  1. Nadejda Angelova

    сеп. 07. 2014

    Ха-ха,те са убити отвсякъде…!!!

  2. Ортодокс

    ян. 26. 2015

    Трудно управление лошото е че повечето партии в България заприличват на секти. Което се изразява в безприкословна вяра в Вожда Лидера И Учителя. Сектите в българия са се увеличили още с триста партии. Време е по въпроса да се заеме Десислава Панайотова Пулиева. Тя има опита с сектите така че може да вкара в правия път и Партиите Секти.

Добавете коментар