В България съществуват огромен брой онлайн магазини за продажба на стоки.

Разглеждайки впечатляващия асортимент дамски дрехи онлайн, ще ви направи впечатление, че те са винаги прет-а-порте и на изненадващо ниски цени. drehi-(15)Предмет на дейност на брандовете е внасянето и онлайн продажбата висококачествени дамски чанти от текстил, естествена и еко кожа, които не можете да намерите толкова лесно в конвенционалните магазини.

Този сезон 70-те имат важен принос в света на модната индустрия в две насоки.

Ако не сте от хипи–привърженичките, може да пробвате с ретро street shek, но все пак със съвременен прочит. Обществото се развива и променя с бърз ритъм. То е шарен микс от консуматори, които възприемат модата по различен начин, според собствените си очаквания и пристрастия, които от своя страна също непрестанно се усъвършенстват. В тази връзка подходът на най-известните дизайнери, които два пъти годишно представят своите колекции и след това светът се старае да разбере да разшифрова техните съобщения, е удоволствието.

Добрият дизайнер е разпознаваем, той се отличава със собствен вкус и експресивен визуален речник.

Нещо като стилистичен код, който може да се трансформира в осезаеми и реалистични форми. Той притежава талант да абсорбира нови символи, но да остава винаги верен на своя образ. Всяка една от haute couture колекциите екстраполира постоянство, логична връзка, свързаност и последователност към естетическата идея. Играта с размиването на и без друго тънката граница между стиловете – ежедневен и официален, водят до облагородяването на единия и смекчаването на другия. Тези непреставащи търсения, както и опитите за третиране по нови начини на луксозни и естествени материи, също са част от атрибутите на дизайнерите. Тези артистични маневри, както и прецизното внимание към детайла при конструирането на дрехите, е запазена марка в работата на модните гении. Жената на модния подиум представя съвременната богиня, която притежава неподправена женственост и оптимален индивидуализъм. Тоалетите им са уникални и грандиозни. Виж повече по темата