Черната Златка взе решение, което изненада всички

Черната Златка не крие манията си процедурите, които предлага съвременната пластична хирургия. В средите на плеймейтката се носи слух, че няма част от тялото й, която да не е била подложена на хирургическа интервенция. Черната Златка не крие, че освен силикона, си е правила и ботокс и ринопластика. Плеймейтката започна да инвестира във външния си вид преди няколко години и според запознати е вложила над 20 000 лева в това свое начинание.

[caption id="attachment_421398" align="alignright" width="300"]Черната Златка Черната Златка маха силикона[/caption]

Изненадващо за всички, Черната Златка реши да махне силикона, който е символ за всяка плеймейтка. За целта Злати ще подложи на операция за отстраняване на имплантите. Според лекарите сега е моментът да го направи, тъй като при евентуална втора бременност това ще бъде невъзможно, тъй като процедурата се извършва под пълна упойка.

Причината за свалянето на силикона е желание от страна на Черната Златка да кърми бъдещия си наследник. Тъй като плеймейтката планира след време да забременее, решила, че сега е моментът да махне силикона, тъй като той може да се окаже пречка за кърменето.

Преди месец Черната Златка преживя най-голямата трагедия в живота си. Тя загуби бебето, което трябваше да се появи на бял свят този месец. В момента Златка Димитрова е извън столицата на почивка заедно със сестрата на Миро, която й помага да се съвземе от шока, пише Хот арена.