Златка Димитрова, известна като Черната Златка, се нуждае от психолог

Популярната плеймейтка, нашумяла като Черната Златка, е за психолог – коментира „България днес”. „Трябва да се лекува при специалист” – категорични са експерти. Според тях и без товя крехката психика на бургазлийката, която смени няколко любовници, била разклатена след личната трагедия, която я сполетя – загуби бебето си в края на бременността – отбелязва изданието. „Необходимо е Черната Златка да си направи терапия при психолог, което ще й помогне да преодолее кошмара. След товя тя ще може да се изправи и да продължи напред, млада жена е, ще има деца” – твърди пред изданието експерт.

[caption id="attachment_421392" align="alignleft" width="300"]Черната Златка Черната Златка се възстановява бавно[/caption]

Черната Златка преживя сериозен шок след личната драма. Тя се затвори в себе си и не контактува с приятелите си. Разбираемо е за всяка една жена, преживяла такава тежка драма – коментират познатите й и заявяват, че ще я подкрепят в този труден за нея момент.

Веднага след трагедията Златка Димитрова разкри пред в. „Галерия”, че тази трагедия е белязала живота й завинаги. В момента половинката й Миро е плътно до нея и двамата опитват заедно да преодолеят голямата загуба. „Щом двамата се обичат, ще преодолеят болката” – твърдят техни познати. Изказваме съчувствие на Черната Златка и нека знае, че природата дарява с деца всяка млада и обичана жена.