Чудо: Сбъдна се най-голямата мечта на Алисия!

Чудо: Сбъдна се най-голямата мечта на Алисия!
5 (100%) 1 vote

Алисия е на седмото небе – най-сетне мечтата й се сбъдна!

Случи се! Ники Михайлов официално взима поп фолк дивата със себе си в Турция. Бившата на Валери Божинов – Алисия вече ще е плътно до мъжа на живота си, който официално поканил любимата си да го последва в съседната ни държава. Трансферът на футболиста вече е факт, въпреки че досега не се тиражираше по медиите. Синът на председателя на БФС вече няма да пази вратата на холандския отбор „Твенте”, а ще е част от турския тим „Марсин Арена”.

Той е сред един от най-уважаваните турски отбори, които редовно присъстват на европейските турнир по футбол. Радостта на певицата от този факт е безкрайна. Докато Николета Лозанова се чуди как да позакърпи поизтънелия си семеен бюджет пред чалга дивата Алисия се отваря нова, по-блестяща страница от живота й и връзката с Ники Михайлов.

Алисия

Най-после – Ники Михайлов покани Алисия да живеят заедно

Хубавицата е на върха от щастието си. Досега в тригодишната им връзка, въпреки че смени няколко отбора, гаджето й не й е предложил да я последва в страната, където рита за съответния отбор. Затова този жест от страна на Ники Михайлов е наистина преломна крачка във връзката на певицата.

Припомняме, че въпреки упорството и напористостта на Алисия, националния вратар и тя не минаха под венчило и не изрекоха заветното „да” един пред друг. Алисия бе нетърпелива това да се случи, но футболиста запази мълчание по въпроса и продължи да го спазва. Но с тази решителна крачка нещата може би ще се обърнат на сто и осемдесет градуса, радват се близки до звездната двойка.

Въпреки че някои подозират, че с жеста си Ники Михайлов иска да приближи до себе си малкия Валерко-младши, когото обожава. Двамата са неразделни, Ники го води навсякъде със себе си и изобщо се държи така, както роден баща го прави за сина си. А Алисия е повече от очарована и благодарна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар