Скандално разкритие срина тотално Елен Колева!

Скандално разкритие срина тотално Елен Колева!
3 (60%) 4 votes

Разкритията за Елен Колева тотално я сринаха в очите на колегите й!

Неприятни разкрития витаят около красивата актриса Елен Колева. Блесна истината, защо хубавицата е наритана жестоко от доскорошния си любовник Александър Найденов, познат като Сашо Майонезата. Собственикът на „Олинеза” й даде няколко пъти шанс да се промени, но актрисата от Народния театър се провали в това. Причината не била в майонезения бос, а в характера на актрисата. Освен че е некадърна, разбра се, че синеоката палавница въртяла няколко паралелни връзки, докато била гадже на милионера. Сред завоеванията й били женения Башар Рахал и бившото гадже на щерката на Модерния ляв – Иво Аръков.

Елен Колева спокойно си е заплитала любовните авантюри. Тя е разчитала на това, че който я види на една маса или да се движи с известните мъже ще реши, че между тях съществуват единствено работни отношения. Но истината лъсна накрая.

Елен Колева

Елен Колева е тотално срината в очите на колегите си

Припомняме, че скандалната обич между актрисата и олигарха се превърна в латино сериал на живо. Бизнесменът се разведе с благоверната си заради Елен Колева, като загърби 22-годишен брак и две деца, заживя с нея и й подсигури охолно съществуване. Оказа се, че нравът му е твърде балкански, а театралката, че не умее да живее само с един мъж.

Според доскорошния й приятел Елен Колева просто не умее да се отърси от това което прави, защото то е дълбоко закодирано в нея. Сашо Майонезата е убеден, че тя е от жените, за които верността е „лоша дума”. Бизнесменът е категоричен, че Елен Колева няма как да е верна на един мъж, а винаги си е въртяла паралелни връзки.

Това си е чиста проба морален упадък, твърди с огорчение милионерът. Той е убеден, че повече не може да дава шанс на бившата си приятелка Елен Колева и тя отсега –нататък си остава затворена книга за него. Алексанъдр Найденов е повече от категоричен, че с отношенията им вече е свършено. И то окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Скандално разкритие срина тотално Елен Колева!”

  1. Ганьо

    апр. 09. 2015

    М’чи тя мноу грозна уе. Бахти, кой я е излъгал, че е красива.

Добавете коментар