Златка Димитрова се промени изцяло

От разкрепостената Златка Димитрова няма и следа.

Златка Димитрова е изхвърлила от гардероба си всички по-разголени тоалети и се е зарекла, че никога повече няма да се облече предизвикателно. След сполетялата я трагедия, плеймейтката ходи само с широки туники, прикриващи успешно формите й.

Близки до Златка Димитрова разкриват, че след загубата на рожбата си, тя е изцяло променена. Някогашната плеймейтка е категорична, че иска да внесе промяна в живота си.

[caption id="attachment_421365" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова се промени изцяло Златка Димитрова се промени изцяло[/caption]

Докато преди време ходеше с доста оскъдно облекло, то сега се облича сякаш е излязла от девическо училище. В шоу средите коментират, че вероятно в гардероба й вече има само затворени тоалети предвид начина, по който се облича напоследък, пише pik.bg като се позовава на информация на „Всеки ден”.

Междувременно специалисти посочват, че състоянието на Златка Димитрова е доста тревожно. Те са на мнение, че плеймейтката няма да успее да се справи сама с шока от сполетялата я трагедия и ще трябва да потърси специализирана помощ. Това е единственият начин почернената Златка Димитрова да успее да превъзмогне сполетялото я нещастие по възможно най-безболезнения начин и да се върне отново към нормалния ритъм на живот. Психологът Първолета Сивенова посочва в интервю за „Блясък”, че е в рамките на нормалното Злати да изпадне в посттравматичен стрес след подобно преживяване. Според психоложката няма причина, поради която плеймейтката да не успее да се изправи отново на крака и да продължи напред.

Златка Димитрова прави усилия да преодолее мъката като отново се е отдала на благотворителност. Преди броени дни тя нарисува неродената си рожба и продаде платното на търг. Картината й отиде в ръцете на неин почитател, който е платил 500 лева. Сумата от продажбата на платното ще бъде предоставена на семейството на малката Николета, която се нуждае от провеждането на спешни изследвания в чужбина. Изследванията възлизат на стойност около 7 хиляди евро, а семейството й не разполага с тези пари.