Ивайла Бакалова изплака: Кракът й атрофира!

Ивайла Бакалова изплака мъката и болката от атрофиралия си крак
0

Ивайла Бакалова изплака ужаса си от атрофиралия крак!

Моделката Ивайла Бакалова много рядко се изявява в публичното пространство, след инцидента. В интервю манекенката призна, че кракът й не е в добро състояние. Бившата Мис България се нарани сериозно при изпълнение на една от задачите в култовото шоу „Къртицата“. Припомняме, че като участничка в реалите „Къртицата” манекенката Ивайла Бакалова си счупи крака. Инцидентът се случи, след като моделката бе изстреляна с катапулт при една от екстремните мисии на вървежното шоу и трябваше да се приземи на вертикална права.

Но за неин лош късмет крака й се оплете в мрежата и се получи изключително болезнената травма. Веднага след като се случи белята Ивайла Бакалова бе транспортирана в болницата. Както самата тя призна, преминала е през ада. Тя не е знаела първоначално точно с какво е случило с нея, но впоследствие нещата така са се развили, че е трябвало да се премине през дълъг период не само на рехабилитация, но и на възстановяване.

Ивайла Бакалова
Ивайла Бакалова изплака мъката и болката от атрофиралия си крак

Кракът й е бил обездвижен почти два месеца с шина, след което е трябвало да ходи всеки ден по два пъти на раздвижване. Но след като шината е свалена заради обездвижването, кракът й е започнал да атрофира.

Според Ивайла Бакалова, връщайки назад лентата с премеждията, струпали се на главата й, че нищо в живота не струва колкото целия живот. Травмата я е променила, но тя твърдо и мъжки се е борила и с болката, и с неприятностите, които й създават едно принудително отделяне от светския живот, който е водила досега.

За инцидента Ивайла Бакалова все още си спомня със страх. Ивайла Бакалова признава, че тя има висок праг на болка, но никога не е изпитвала по-голяма болка от тази. Според манекенката обаче по-тежки от болката са нещата, през които ти се налага да преминеш впоследствие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.