Глория изглежда зашеметяващо за разлика от Симона Загорова

Щерката на Глория – Симона Загорова шокира с външния си вид.

Докато Глория се показа с зашеметяващи тен, фигура и харизма на светско събитие, то Симона Загорова успя да шокира присъстващите с доста наедрелите си форми, пише kliuki.net. За никого не е тайна, че Глория е почитателка на драстичните диети и благодарение на тях поддържа фигурата си в перфектен вид. Този факт обяснява и близостта й с д-р Людмила Емилова. Освен това фолк дивата често пъти се отбивала при д-р Емилова, за да вае форми с ограничения и сериозни усилия, а понякога и глад.

[caption id="attachment_421350" align="alignright" width="300"]Глория изглежда зашеметяващо за разлика от Симона Загорова Глория изглежда зашеметяващо за разлика от Симона Загорова[/caption]

Очевидно Симона Загорова не може да избяга от структурата си освен, ако не реши като Глория да прибегне до крайни мерки и не се подложи на някоя и друга операция. Приятелите на щерката на Глория обаче са на мнение, че не е необходимо Симона да изпада в такава зависимост от корекциите, превръщайки се в поредната жертва на суетата. Те я намират за достатъчно привлекателна и в този й вид и определят непрестанното следене на килограмите и поетите калории като вманиаченост. Оказва се, че Глория понася много повече критики заради зверските мъчения, на които се подлага, за да бъде съвършена, отколкото позаоблените форми на Симона Загорова.

Факт е обаче, че въпреки критиките по адрес на примата на фолка, всички й завиждат за резултатите. Глория все още успява да предизвика истински фурор навсякъде, където се появи на участие, въпреки напредващата си възраст. Преди известно време се понесе мълвата, че в най-скоро време Глория вероятно ще вдигне сватба на щерка си. Тя е изключително близка със сватовете си. Освен, че отбелязват всеки празник заедно, не пропускат възможност да ходят заедно и на екскурзии. Макар Симона да лети на крилете на любовта и да е готова да сключи брак с любимия си още на мига, Глория се опитва да я вразуми и е категорична, че първо трябва да завърши образованието си и след това да прибегне до такава важна крачка в живота.