Новата половинка на Николай Бареков ще влезе в пряк сблъсък с Цветанов и Атанасов

Изгората на председателя на ББЦ Николай Бареков – Мария Календерска влиза в политиката.

Новата любов на Николай Бареков ще влезе в пряк сблъсък с ген. Атанас Атанасов и Цветан Цветанов. Звездата от риалитито „Сървайвър”, която дари Николай Бареков с още един син, заема ключово място в листата на ББЦ в Благоевград. Мария Календерска е втора поред в листата. На практика това означава, че Цветан Цветанов и ген. Атанас Атанасов ще имат дама за основен съперник в Благоевград.

[caption id="attachment_421329" align="alignright" width="300"]Новата половинка на Николай Бареков ще влезе в пряк сблъсък с Цветанов и Атанасов Новата половинка на Николай Бареков ще влезе в пряк сблъсък с Цветанов и Атанасов[/caption]

Мария Календерска заяви пред Информационна агенция „ПИК”, че е родом от Благоевград и всички, които я познават, са наясно, че тя е отборен играч. Изгората на Николай Бареков е категорична, че има политици с минало и такива с бъдеще и в този ред на мисли подчертава, че тя е от вторите и битката не може да я изплаши. Мария Календерска посочва, че политическите фигури от миналото са я принудили да се насочи към политиката, тъй като само по този начин може да поеме отговорност и да работи за премахването на лошите практики, вместо да се захване с бизнес, който безспорно е по-градивен и доходоносен. Цветан Цветанов пък бе категоричен, че ГЕРБ ще води кампания, която няма да се основава на компромати. Бившият министър на вътрешните работи подчерта, че ГЕРБ залага на кампания лице в лице.

Само така той и останалите претенденти за народни представители ще се виждат очи в очи с хората и ще чуят техните проблеми, за да могат да предложат реални действия за отстраняването им. Вчера партията на Николай Бареков – ББЦ обяви листите, с които ще се яви на предстоящите парламентарни избори. Николай Бареков ще води листите на ББЦ в Пловдив-град и Варна. В 23 МИР-София водачи са Любен Дилов-син и Драгомир Стефанов в Габрово листата на ББЦ ще бъде водена от Никола Митев, а в Ловеч – Калина Крумова, пише pik.bg.