Анджелина Джоли беше прелестна булка, въпреки че роклята й шашна мнозина!

На изненадващата и потайна сватбена церемония на една от най-тачените и възхвалявани холивудски двойки Анджелина Джоли и Брад Пит булката била със смайваща рокля. Моделът на сватбената одежда също бил нещо средно между класика и ексцентричност. Сватбената рокля на една от най-любимите актриси била създадена в ателието на „Версаче”. Вдъхновение за шарките по роклята, както и по булото били взаимствани от рисунките на децата на двойката.

[caption id="attachment_421321" align="alignright" width="280"]Анджелина Джоли Роклята на булката Анджелина Джоли наистина смая всички гости[/caption]

Брад и Анджелина са заедно вече осем години и от съжителството си имат шест деца, като трите са родени от двойката. Брад и Анджелина въпреки че казваха, че няма да сключат брак се бракосъчетаха тайно. Церемонията се проведе на 23 август и се състоя в обкръжението на тесен кръг от най-верните приятели и близки на двойката. Почти цялото семейство на красивия холивудски актьор Брад Пит беше на церемонията.

Двамата си казаха заветното „да” във френския замък Шато Миравал. Там холивудските икони живеят сред красотата на древната антика и на невероятната природа наоколо и отглеждат шестимата си наследници.

Младоженците споделят пред списание „People”, че това е бил изключително невероятен ден за двамата. На тържеството невероятно голяма роля са изиграли шестте деца на холивудските актьори. Най-големите синове на двойката са ги съпровождали до олтара. Момичетата са разпръсквали цветчета и са били в ролята на шаферки. Най-малките деца са носели брачните халки на Брад и Анджелина Джоли.

[caption id="attachment_421322" align="alignnone" width="300"]Булчинската рокля на Анджелина Джоли бе обсипана с детски рисунки Булчинската рокля на Анджелина Джоли бе обсипана с детски рисунки[/caption]