Раят на земята! Град в Испания живее без полиция и с данъци от 15 евро!

Раят на земята! Град в Испания живее без полиция и с данъци от 15 евро!
3.73 (74.59%) 37 votes

Град в Испания функционира без полиция и супермаркети, но е раят на земята

Град в Испания разби всякакви социалистически, демократически, капиталистически и каквито искате още утопични идеи. Тук за всички има работа, заплатата е 1200 евро, строиш си жилище безплатно, плащаш данъци по 15 евро и няма никаква  полицаи. И ако се питате:  „Има ли наистина такъв град?“, отговорът е категорично „ДА“.

Да, има – това е град Мариналеда.

Мариналеда е малък град в Андалусия в южната част на Испания, който е на площ от 25 квадратни километра и има около 2700 жители. Това, което се знае за малкото градче е, че е рай за живот на земята. Градът ти построява къща, няма безработни, заплатата е 1200 евро, безплатно се спортува на всички обществени площадки и стадиони, няма полиция и има безплатен интернет за целия град.

Град в Испания се превърна в раята на земята

Град в Испания се превърна в раята на земята

Жителите на този град са показали, че хората могат да живеят добре, ако се водят от истинските ценности при организиране на живота си. Хармония, единство, взаимно подпомагане – това е, което се цени в този град. Гражданите на Мариналеда в Испания категорично казаха „НЕ“ на капитализма и състезанието за повече печалба и трупане на материалното богатство!

В Мариналеда животът е истинска приказка

В Мариналеда животът е истинска приказка

На мястото на лъскавите реклами тук има много улично изкуство под формата на графити и стенописи с послания за подкрепа и солидарност.

Докато останалата част от Испания се бори с местните олигарси и чуждестранни банки, завладяващи страната, решенията в този град се вземат директно от гражданите.

Докато безработицата в Испания достигна 27 на сто, в Мариналеда има работа за всички, които искат да работят и за това да взимат заплата. Средната месечна заплата на жителите тук е 1200 евро на месец.marinelada2

Жителите сами си строят къщи, но материал за изграждането им дава града. Затова след построяването се плаща по 15 евро на месец под формата на данък на градските власти, за да се възстанови цената на използваните материали. Къщите не могат да бъдат продадени, което предотвратява възможността за извличане на печалба.marinaleda6

Градът осигурява безплатен достъп до интернет за всички. Има много спортни съоръжения в града – две футболни игрища, игрище за баскетбол, тенис корт, игрище за скуош, волейбол, басейн, които са на разположение безплатно на жителите.

Градът има своя телевизия и радио канали. Полицията не съществува тук.marinelada5

Кметът на града е организирал и борба срещу супермаркетите – жителите редовно посещават големите супермаркети, но не, за да купуват, а само, за да приемат храната, която безплатно се раздава.Marinaled4

На обвиненията, че това е чиста кражба, той отговарял, че банките и супермаркетите всъщност са най-големите крадци и те трябва да са в затвора.grad

Вероятно вече ви се иска да се заселите в този град в Испания. Не бързайте! Опашката на желаещите е огромна и сигурно няма да ви огрее поне още няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Раят на земята! Град в Испания живее без полиция и с данъци от 15 евро!”

 1. Александър Личев

  сеп. 07. 2014

  Перспективна работа от дома!!!! http://www.clixsense.com/?4365348 Здравейте, Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход.
  ClixSense е един от най-добрите уебсайтове които ви плащат за да гледате кратки рекламки в интернет.
  Може да не ви се струват много но това са съвсем нормални и реални цени на рекламите по интернет, ако някои сайтове ви предлагат по големи суми от тези много е вероятно те да са измамници и да не видите нито цент от тях. Минималната сума за плащане е 8$ чрез PayPal или Payza.
  ClixSense ви окуражава да сте активни на сайта им и чрез други методи за печелене на пари.

  Като например ClixGrid, тя е лесна за игране, дават ви 30 опита всеки ден да спечелите пари.
  Друг начин за печалба е да изпълнявате кратки задачи (Tasks) които ще ви плащат от 3-10 цента. Можете да печелите до 3-4$ на ден в зависимост дали има достатъчно задачи за изпълняване. Също така можете да печелите и от хора които се записват за ClixSense през вашия реферал линк.
  Ако се ъпгрейднете до Премиум членство , който струва 17$ на година и ви дава много облаги като двойно пари от реферали. Минимума за плащане става от 8$ на 6$. Дават ви 4 гарантирани реклами по 0.02$ всеки ден, което ако го сметнете за 1 година е 29.2$ само от тези 4 дневни реклами . Също 0.5$ когато ваш реферал направи 1$ от цъкане на реклами. Дават ви и 2$ когато някой ваш реферал се реши да си купи Премиум членство. Двойно повече опита на ClixGrid (60) всеки ден. Също печелите и по 10% от парите които рефералите ви печелят от изпълняването на кратките задачи. Дават ви и 1000 рекламни кредита към Премиум членството еднократно с които можете да рекламирате друга страница която си поискате. Не е нужно да се ъпгрейдвате но облагите са много наистина.
  Ето линк за регистрация : http://www.clixsense.com/?4365348
  Като мой реферали,ще ви помагам,ако имате въпроси не се притеснявайте да питате на facebooka mi,или на емейл gtl1@abv.bg

 2. николай

  ян. 13. 2016

  10 години съм в малага и околностите,ходил съм в мариналеда и мога да ви кажа че 90 процента от написаното е вярно.

 3. Gerasim

  ян. 13. 2016

  https://es.wikipedia.org/wiki/Marinaleda

Добавете коментар