Слави Трифонов ще открива верига бензиностанции

През уикенда шоуменът Слави Трифонов се появи изненадващо в едно от заведенията в центъра на Благоевград, придружаван от пернишкия милионер Станислав Добрев, по-известен като Слави Транспорта.

Станислав Добрев се е сдобил с прякора си заради сериозния бизнес, който върти в сферата на транспорта. Той стана известен преди две години заради връзката си с фолк певицата Емануела, която продължи твърде кратко време. Двамата изживяха страстен романс, но в крайна сметка баровецът я захвърли като непотребна вещ и откри любовта в лицето на друга жена.

[caption id="attachment_421255" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов ще открива верига бензиностанции Слави Трифонов ще открива верига бензиностанции[/caption]

Компания на Слави Трифонов и пернишки богаташ правел и Йордан Николов, който е собственик на борса „Виктория" в Благоевград Позовавайки се на собствени източници, „Всеки ден” посочва, че срещата на Слави Трифонов със съименника му от Перник, никак не е случайна.

Слави Трифонов поискал да сключи договор с транспортния бос за общи дела, а домакинът в лицето на Йордан Николов просто присъствал на въпросната среща. На нея били обсъдени плановете. Слави Трифонов и съименника му от Перник чертали общите планове в продължение на три часа и разбира се съчетали полезното с приятното, поръчвайки си разнородни изискани блюда, полети със солидно количество изискани питиета. Предполага се, че Слави Трифонов и пернишкия богаташ кроят планове да разгънат дейност в София. Шоуменът предложил идеята да отворят заедно със Станислав Добрев верига от бензиностанции, която да предлага възможно най-качествените горива на по-ниски цени.

Вероятно заради несигурните времена, които настъпиха напоследък в телевизионния бизнес, Слави Трифонов се опитва да се подсигури и с друг бизнес. За Станислав Добрев се знае, че заедно с баща му са собственици на транспортна фирма с тежки машини и се занимават с добив на инертни материали. Също така двамата предлагат и горива на пазара. Пернишкият богаташ е собственик на палат за милиони в тузарското село Делта Хил и е известен с манията си по скъпи, лъскави возила, пише vsekiden.com.