Алекс Сърчаджиева се връща в театъра

Алекс Сърчаджиева намери нов професионален пристан. Младата актриса, която само преди броени дни напусна Театъра на армията, реши отново да се завърне в театралната сцена. Алекс Сърчаджиева става част от екипа на Сатиричния таетър. Актрисата, която напоследък се изявява като тв водеща на риалити формати, напусна преди 10 дни Театъра на армията.

[caption id="attachment_421253" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева се връща в таетъра[/caption]

Половинката на Иван Ласкин си навлече гнева на бившите си колеги, след като оповести във Фейсбук напускането си. Тя написа, че вече й е омръзнало да работи с некадърници и затова е решила да напусне.

Алекс Сърчаджиева сподели с феновете си в мрежата, че се чувства не само свободна, но и преродена след напускането си. Въпреки, че тя си тръгна неудовлетворена от театъра, отново се завръща в театралната среда.

Причината за недоволството на Алекс Сърчаджиева от работата й в "Армията" станаха второстепенните роли, които тя получаваше. Колегите й разкриват, че винаги са се съобразявали с ангажиментите й в телевизията. Екипът, с който тя е работила в театъра винаги се съобразявал с нея. Често се случвало в последния момент да се наложи да търсят друга актриса, която да замести Алекс Сърчаджиева.

Съпругата на Иван Ласкин получила новото предложение за работа лично от директора на Сатиричния театър, в чийто клас е завършила актьорско майсторство, пише ПИК.