Миро от Каризма претърпя инцидент

Миро от Каризма претърпя инцидент
5 (100%) 1 vote

Миро от Каризма претърпя тежък инцидент

Миро от Каризма, който ще се изяви като ментор в „Гласът на България“, претърпя тежък инцидент. Певецът едва не се потроши зад кулисите на музикалното риалити. Виновни за инцидента са подчинените на Слави Трифонов, който и този сезон продуцира музикалния формат. Заради неоглеждане на детайлите, Миро от Каризма едва не се потроши. За щастие контузиите не са сериозни. Изпълнителят е с травма на едното коляно и заради това ще бъде известно време с превръзка.

Миро от Каризма

Миро от Каризма едва не се потроши

Миро от Каризма полетял от половин метър височина, заслепен от светлините на прожекторите. Въпреки тежкия удар коляното му е само навехнато. Певецът е щастлив, че се е разминал от по-тежка контузия.

Подобен инцидент със сцената на „Гласът на България“ претърпя и Десислава, която също е част от екипа на журито. За щастие и блондинката се размина с леки наранявания.

Слави Трифонов, който счупи крака си при подобен инцидент, след инцидента с Миро от Каризма наредил на подчинените си да променят сцената и огледат внимателно детайлите.

Напомняме ви, че няколко години шоуменът беше във вражда с блондина, но покрай „Гласът на България“ двамата се помириха. Въпреки, че преди време бяха много добри приятели, Миро от Каризма се разсърди на Дългия заради закачките към него в ефир. Според мълвата Слави Трифонов предложил на Миро от Каризма месечна заплата от 8 000 лева и така той преглътнал обидите му и се съгласил да участва като ментор в музикалния формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар