Виктория Петрова върти любов в бТВ

Виктория Петрова взе ума на своя дългогодишен колега Юксел Кадриев. Въпреки, че двамата работят заедно от години, искрите между тях пламнали едва сега. Влюбените погледи, които си разменят в нюзрума на бТВ, не остават незабелязани от колегите им.

[caption id="attachment_421229" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Виктория Петрова върти любов с Юксел Кадриев[/caption]

Виктория Петрова и Юксел Кадриев почти всяка вечер се качват в едно такси, коментират колегите им. Според запознати всяка вечер след работа двамата се усамотяват в дома на красивата новинарка. От няколко месеца Виктория Петрова живее сама в апартамента си в столицата.

Юксел Кадриев доскоро имаше връзка с друга служителка на бТВ. Искрите между него и Вики пламнали точно в момента, в който той преживявал поредната си тежка раздяла със своята бивша приятелка. Журналистът и половинката му решили да си дадат малко време, за да преценят дали връзката им има бъдеще.

Очевидно Юксел Кадриев не възнамерява да се събере отново с бившата си приятелка. Въпреки това колегите му коментират, че връзката му с красивата Виктория Петрова не е сериозна. Самата новинарка признала пред свои колежки, че не вярва, че между нея и Юксел Кадриев може да излезе нещо сериозно, пише Хот арена.

Виктория Петрова така и не успя да се обвърже сериозно след развода си. Последната мълва около синеоката тв водеща гласеше, че тя има връзка с един от най-големите рекламодатели на бТВ.