Инцидент беляза откриването на Женския пазар

Инцидент беляза откриването на Женския пазар
5 (100%) 1 vote

Тесла падна върху главата на жена на Женския пазар

Инцидент беляза откриването на Женския пазар в София.

Минаваща през Женския пазар 40-годишна жена е била халосана от тесла.
Ранената е била откарана в лечебно заведение от екип на Спешна помощ.
От Столична община побързаха да се застраховат, че инцидентът няма нищо общо с ремонта на Женския пазар.

Тесла падна върху главата на жена на Женския пазар

Тесла падна върху главата на жена на Женския пазар

В ефира на Българското национално радио, Красимир Димитров, който е директор на дирекция „Сигурност” заяви, че състоянието на пострадалата жена е добро.
Димитров уточни, че сигналът за пострадалата жена на Женския пазар е бил подаден до тях през спешния телефон 112. В него е било съобщено, че жена е ударена от предмет.
Сигналът веднага е бил препратен на отдел „Контрол по строителството” към Столична община, който да извърши проверка на мястото.
Красимир Димитров заяви, че жената е с рана на главата, но състоянието й е добро. Тя вече е провела разговор с близките си.
Димитров, както и полицейските власти потвърдиха първоначалната информация, че теслата е паднала от строителите върху жената, докато преминавала под обекта.
Той бе категоричен, че инцидентът е станал в резултат на небрежността на строителите на частна сграда. Всички строители са били наети от частник, така че случката няма нищо общо с ремонта на Женския пазар.

В средата на август стана ясно, че циганската мафия отново превзема с пълна сила Женския пазар.
Продължава търговията на цигари без бандерол за 2-3 лева кутията. Мургавите търговци вече са измислили и схеми, чрез която да дадат отпор на полицейските власти, които засилват контрола след като обновения Женски пазар отвори отново врати.
Освен дворовете на мургавите търговци, подвижните складове са базирани и в църквата. Тя е пълна с чанти и чували, в които си стои незаконната стока.
Живеещите около Женския пазар се жалват, че няма отърва от тази напаст, а дворовете и входовете на кооперациите им продължават да бъдат използвани безнаказано от цигарените банди дори и за сервизно помещение, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар