Чудо: Тази тибетска рецепта ще промени живота ни!

0

Тази тибетска рецепта е истинско чудо! Пробвайте и ще се уверите сами!

Учени открили в древен тибетски манастир чудодейна тибетска рецепта за подмладяване. Няма човек по света, който да не копнее да му се случи това. Доста свидетелства и в миналото, и в не толкова далечното минало разкриват, че всеки търси еликсир на вечната младост. За целта са се провеждали хиляди походи, някои от които са завършвали и трагично. В съставките на чудната иначе тибетска рецепта няма нищо уникално.

Просто трябва да се спазва определена последователност, както и съответното количество, което трябва да се използва. Тибетската рецепта е позната у нас още през 80-те. Тези, които са я използвали говорят за чудодейния й ефект, който са го изпробвали лично върху себе си.

тибетска рецепта
Тази тибетска рецепта е лесна за изпълнение, но е истинско чудо!

Тибетската рецепта е и свръх лесна за изпълнение. Просто се взема триста грама чесън, който се накълцва ситно и после счуква с дървена лъжица. От така получената смес се претегля около двеста грама, като се взема частта с повече сок. После се затваря в стъклен съд, като отгоре се изсипва двеста грама спирт. Сместа престоява десет денонощия на сухо и тъмно. Прецежда се през няколко марли и се оставя на същото място още два-три дни. Така получения хомогенен разтвор се пие по следната схема.

Първия ден, три пъти преди хранене, се приема по една капка от разтвора сутрин, две капки на обед и вечер капките вече са три, в добавка с петдесет грама прясно и студено мляко. Всеки ден капките се увеличават с една. На петия ден вечерта и на шестия ден от схемата капките от тибетската рецепта вече са петнадесет, след което количеството им намалява с по една. На десетия ден от приема капката е една, а на единадесетия ден става по-интересно.

Тогава количеството сутрин, обед и вечер е 25 капки с прясно мляко. Толкова се приемат и останалите дни до свършване на количеството на хомогенния разтвор. Процедурата на очистване на тибетската рецепта се повтаря отново след пет години.

Специалистите са разкрили, че в това чудо на младостта има определен резон. Според тях така създадената смес чисти клетките от токсичните вещества, заздравява тяхната еластичност. Извлекът премахва също мазнините, освобождава организма от калциевите отлагания, също подобрява и зрението. Изобщо ефектът на тази тибетска рецепта е поразителен, а съставките, които се използват в създаването на настройката са лесни и евтини.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.