Нова измама ни дебне по улиците

Нова измама ни дебне по улиците
5 (100%) 1 vote

Под ударите на новата измама попадат хората с наднормено тегло

Нова измама дебне хиляди хора по улиците.

Всеки един от нас е потенциална жертва на новата измама на шарлатаните, които са измислили нов метод.
Под ударите на новата измама са основно жените с по-закръглени форми. Полицейските власти съобщават, че за момента шарлатаните действат основно из големите градове.
Те примамват по-закръглените дами с безплатни проверки на съдържанието на мазнини в тялото, както и със съвети как да се отърват от наднорменото тегло.
Оказва се, че намеренията на „доброжелателите” далеч не са добри, а просто са поредните нагли измамници.

Под ударите на новата измама попадат хората с наднормено тегло

Под ударите на новата измама попадат хората с наднормено тегло

Новата измама се състои в това, че след „извършването” на кратък преглед на съдържанието на мазнини в тялото, „специалистите” изпращат жертвата си в кабинет по отслабване. Съответно в този кабинет се предлагат различни илачи и мазила за отслабване, но те далеч не са безплатни.
32-годишната Соня Г. от кв. „Лозенец” в София споделя, че е станала една от жертвите на новия вид измама. Тя последвала съвета на „специалистите”, за който разбира се си платила, но за един месец нямало никакъв ефект.
Младата жена отишла на повторен преглед след един месец, но вместо да срещне разбиране, била обвинена, че не е спазвала правилно предписаната й диета и не е приемала достатъчно вода.

За капак на всичко, на жертвата на новата измама били предложени други лекарства, но жената вече не клъвнала на въдицата.
Измамената столичанка се възмущава, че вече какво ли не измислят различните шарлатани, за да се възползват от психиката и комплексите на хората.
Най-много ужилени от новата измама има по морето. Във Варна, Добрич и Бургас е пълно с тарикати, които се опитват да пробутат „чудодейните си илачи” на чуждестранните туристи.
Понякога шарлатаните удрят джакпота, успявайки да зарибят цели семейства с безплатни прегледи.
Понякога измамниците дори успяват да пробутат и уреди, с които желаещите могат да измерят телесните си мазнини в домашни условия като удоволствието струва от 100 до 200 лева за българи и 150 евро за чужденци, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нова измама ни дебне по улиците”

 1. Finik Nifar

  сеп. 15. 2014

  Старата нова измама…
  От Хербалайф до Форевър и т.н. мошеници!
  И докторите които говорят глупости и ви взимат парите!
  Продаваните в магазините храни са абсолютни боклуци. Оцветени стари меса и колбаси натъпкани с консерванти. Хляба е пълен с подобрители. Сладкишите и безалкохолните напитки са пълни с малтодекстрин и гюкозо-фруктозен сироп с висок гликемичен индекс. Как няма да си дебел като си нервен и непрекъснато си гладен и дъвчеш не истинска здравословна храна, а разни боядисани овкусени боклуци тъпкани с консерванти, подобрители и заместители, и най-вече не работиш тежък физически труд, не се изпотяваш. Седиш по цял ден зад компютъра. С хапчета не се отслабва! Някои казват – яж плодове и зеленчуци, ама те или са пръскани с пестициди, или са ГМО. Изхода е ако имаш пари да си направиш собствена ферма в екологично чист район. . .

Добавете коментар