Георги Домусчиев разкри плановете си за Лудогорец

Георги Домусчиев разкри плановете си за Лудогорец
5 (100%) 1 vote

Домусчиев е категоричен, че Лудогорец не е еднодневка във футбола

Георги Домусчиев, който заедно с брат си Кирил Домусчиев е съсобственик на шампиона Лудогорец разкри бъдещите си планове.

Георги Домусчиев потвърди, че е стартирал строежа на първия сектор, който ще се изгради на стадиона за феновете на Лудогорец.
Капацитетът на стадиона ще е 12 хиляди места и ще е изцяло покрит.
Отдолу ще бъдат изградени съблекалните и всички останали необходими помещения, за да може стадионът да работи, докато се изграждат останалите сектори.
Основната цел на собствениците на Лудогорец е да продължат да играят домакинските мачове за първенството и купата на България на тях стадион и да не се налага да се местят на друго място.
В проекта за изграждането на стадиона са взели участие общината и държавата, която е помогнала с финансиране.

Домусчиев е категоричен, че Лудогорец не е еднодневка във футбола

Домусчиев е категоричен, че Лудогорец не е еднодневка във футбола

Георги Домусчиев се зарече, че в момента, в който бъде изграден първия сектор, той и брат му ще изградят останалите три сектора.
Според предварителните планове, инвестицията възлиза на стойност 21-22 милиона лева. Само първият сектор ще струва над 3 милиона лева.
На нападките, че Лудогорец ще бъде еднодневка във футбола, Домусчиев отговори категорично, че отборът не е еднодневка и показват това всеки път с играта си.
Той подчерта, че Лудогорец играе нападателен и атрактивен футбол, който се адмирира от хората и това се вижда по посещаемостта на мачовете, както и на гледаемостта им от телевизионния екран.

На въпрос дали е възможно водещите ни футболни отбори Левски и ЦСКА да се превърнат в успешни отбори като Лудогорец, Домусчиев заяви категорично, че няма намерения да съветва водещите футболни отбори.
Той смята, че те сами трябва да си направят изводите и да изберат по какъв начин да продължат да се развиват.
За момента Лудогорец върви по своя път и показва, че е успешен, подчерта Домусчиев.
Съсобственикът на Лудогорец подчерта, че не водят война с никого и се опитват да поправят грешките, които са допуснали на терена.
Той обаче е категоричен, че никой не може да им наложи забрана да казват мнението си по въпроси, които пряко или косвено касаят Лудогорец, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар